Linsey C.

Bevoegd docent in Klassieke zang, Zang, Singing, Vocals, Classical singing

Biedt online lessen aan

Bevoegd docent in Klassieke zang, Zang, Singing, Vocals, Classical singing

Biedt online lessen aan
Vanaf 14,88 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 15% korting op een seizoensplan.

Lesgeven

Bij leerling

Biedt online lessen aan

Over Linsey C.

Voor mij is zingen het fijnste gevoel dat er bestaat, je hele lichaam is in beweging en je hoofd wordt even helemaal leeg.
Je vergeet even de wereld en bent jezelf nietmeer. Je wordt plots een prins/prinses, of staart naar het water in een beekje, misschien ben je wel tot over je oren verliefd of ga je een groot zwaardduel aan. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een lied over geschreven. Zingen is zoveel meer dan juiste noten zingen, het gaat over je fantasie gebruiken en een verhaal vertellen. Ik vind dit zo'n leuk gevoel dat ik graag met jou wil delen hoe je dit kan doen met jouw stem!

Hoi, mijn naam is Linsey (1993) en ben een Belgische Mezzo-sopraan.
Ik studeer aan de Dutch National Opera Academy in Den Haag/ Amsterdam en heb een enorme passie voor klassieke zang en opera.

Zingen is voor mij een hele waaier aan dingen waaronder: techniek (toonhoogtes en ritme), houding en ademhaling. Maar daar stopt het (gelukkig) niet bij. Ook belangrijk is: uitspraak van de taal, inleving, acteren, lichaamstaal, expressie en GENIETEN.
Want zingen doe je omdat je het leuk vindt. Zingen is niet leeftijdsgebonden, je kan dit doen van erg jong tot zelfs na je pensioen. Mijn lessen zijn aangepast aan de leeftijd en wensen van de leerling. Je hoeft zelfs geen noten te lezen, we zoeken uit wat het start niveau is en vandaar bouwen we samen verder. Is het Nederlands wat moeilijk? Dan is er ook de optie op les te krijgen in het Engels.

Ikzelf ben begonnen met zingen als kind in een koor, dit was vooral voor het plezier van zingen maar ik kreeg vaak niet genoeg techniek om mijzelf te verbeteren. Ik speelde ook al viool en piano maar voelde dat ik toch nog iets miste. Zo ben ik dan op mijn 15e zangles beginnen volgen. Nu, enkele jaren later en een Masterdiploma zang op zak, staat zingen nog altijd op nummer 1. Ik heb al verschillende rollen uit opera's mogen zingen zoalsCendrillon (Assepoester) van Massenet en zelfs een vrouw met baard Baba the Turk van Stravinsky. Ook heb ik al verschillende prijzen behaald op wedstrijden in binnen- en buitenland.

Heeft mijn kleine tekstje je overtuigd om eens te komen ontdekken wat zingen nu juist is?
Neem dan gerust contact met mij op en dan spreken we snel een proefles af.

  •  Linsey C. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Linsey C.

Hoe werkt het?

Bericht sturen met jouw gegevens.

2. We nemen contact op.

De docent en/of een medewerker neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Linsey op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen