Lieke B

Bevoegd docent in zang, zang, zang
Vanaf 24,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Responstijd is 100+ hours

Locatie

Bij docent

5021NT Oud-Zuid Tilburg

In repetitieruimte

5012 TH Noord Tilburg

Vanaf 24,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Responstijd is 100+ hours

Over Lieke B

Ik ben Lieke, klassiek zangeres. Iedere dag weer is het voor mij een feest om bezig te zijn met zingen, om dit zelf te doen of om anderen ervoor te enthousiasmeren. Je kunt jezelf er helemaal in verliezen en dat maakt het zo heerlijk. Of je nu je eigen liedjes schrijft of dat je liederen zingt van anderen.

Ik heb ervaring in het zangles geven in verschillende muziekstijlen zoals: pop, musical, jazz en klassiek. Je bent bij mij welkom voor een individuele les of in een kleine groep. In de lessen besteed ik aandacht aan techniek, stijl en interpretatie. Voor mij is het heel erg belangrijk dat je vooral heel blij wordt van het zingen. Daarom zorgen we er samen voor dat de lessen zo ontspannen en vertrouwd mogelijk zijn, zodat je ook zin hebt om thuis verder met de zang aan de slag te gaan.
In 2012 heb ik mijn opleiding Solozang Klassiek, aan het Tilburgs Conservatorium bij Hanneke Kaasschieter, met groot succes afgerond. Ik verdiepte me in de operamuziek bij Wilma Bierens. Daarnaast nam ik deel aan masterclasses van o.a. Jard van Nes, Harry Peeters, Frans Fiselier en Henk Neven. Als zanger(es) ben je nooit uitgestudeerd, daarom volg ik nu lessen bij Gemma Visser en Emilio Pons.


Naast het geven van zanglessen en dirigeren van koren, ben ik ook zelf nog actief als zangeres. Ik treed regelmatig op als soliste in verschillende projecten. Zo zong ik bijvoorbeeld de rol van Madame Flora in The Medium van Menotti en vertolkte ik altsolo's in grote oratoria zoals de Johannes Passion en de Hohe Messe van Bach, de Petite Messe Solennelle van Rossini en het Requiem van Verdi. In september 2010 werkte ik mee aan de kinderopera "Koco in de Wolken" van E. Berden.

Houd jij ook zoveel van zingen en wil je het graag beter leren? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik heb een fijne muziekstudio in Tilburg Noord waar de zanglessen worden gegeven. Ik zie je graag voor een proefles!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder