Laura N.

Bevoegd docent in Contrabas, Double bass, Ableton Live, Muziekproductie, Music production, Logic, Muziektheorie, Muziekgeschiedenis, Bandcoaching, Kamermuziek, Music Theory

Bevoegd docent in Contrabas, Double bass, Ableton Live, Muziekproductie, Music production, Logic, Muziektheorie, Muziekgeschiedenis, Bandcoaching, Kamermuziek, Music Theory

Vanaf 18,00 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 10% korting op een strippenkaart.

Lesgeven

Bij docent:
1013BZ Amsterdam-West

Bij leerling

Over Laura N.

De contrabas - de bas(is) van het orkest, de hartslag van het jazz trio, en het rock instrument in rockabilly. Wil je graag dit mooie instrument leren spelen? Dan zie ik je graag op les!

Ik geef les in contrabas (klassiek en jazz), muziekproductie, DAW (Ableton, Logic, ProTools), Max/MSP en muziektheorie aan iedereen; uw leeftijd, muzikale voorkeur en niveau maken niet uit. In de lessen staan muzikaliteit en creativiteit centraal. Ik ben bereid om je contrabas te leren spelen, maar ook je te leren je eigen nummers te schrijven en op te nemen of te produceren.

In de eerste les gaan we samen op zoek naar wat je wil bereiken, alle ideeën en muzikale inbreng zijn welkom. Zodra dit uitgestippeld is, gaan we gefocust aan het werk om de leerling te laten bloeien!

Ik kom oorspronkelijk uit Amerika maar ik heb mijn bachelor diploma behaald in klassiek contrabas bij Quirijn van Regeteren Altena op het Utrecht Conservatorium. Ik ben daar afgestudeerd with honors in 2015. Daarna heb ik mijn Master gedaan in Live Electronic Music op het Amsterdam Conservatorium. Ik werk sindsdien als freelance contrabassist, elektronische muzikant, en producer. Ik heb gespeeld met allemaal verschillende groepen zoals Sinfonia Rotterdam, stargaze, Maestro Jules Orkest, JACK quartet, en Bang on a Can. Ik ben vast lid van de bands Somersault en Trompo. Mijn eigen muziek is gespeeld op het Gaudeamus Muziekweek.

Ik kijk ernaar uit om je te zien op de proefles!

Hoe werkt het?

Bericht sturen met jouw gegevens.

2. We nemen contact op.

De docent en/of een medewerker neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Laura op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen