Om

Instrument
Viool
Plaats
Groningen.
Reactietijd
0 uur. en 45 min.

Over Julia D.

Wat leuk dat je overweegt om vioolles te nemen! š¯„˛

Mijn naam is Julia, ik ben een 24-jarige violiste uit Groningen (stad). In 2021 studeerde ik summa cum laude af aan het Prins Claus Conservatorium. Als uitvoerend violiste speel ik concerten door heel Nederland en daarnaast geef ik met veel enthousiasme en betrokkenheid vioollessen aan kinderen en volwassenen.

Het leren vioolspelen is voor mij als kind een enorme verrijking geweest. Vooral het samen muziek maken met anderen in een orkest of in de vorm van kamermuziek is het mooiste wat er is! Ik wil dit speciale gevoel graag doorgeven aan mijn leerlingen door veel samen te spelen, in ensembles of in orkestvorm.

In de lessen focus ik mij op wat de leerling op dat moment nodig heeft. Bij mij staat plezier in het spelen bovenaan. Ik combineer verschillende vioolmethodes en heb grote kennis van het vioolrepertoire. In de lessen is aandacht voor de muzikale ontwikkeling van de leerling, het leren van noten en muziektheorie, er is aandacht voor improvisatie en het spelen van verschillende stijlen (naast klassiek ook jazz, pop, volksmuziek). Het aanleren van de juiste viooltechniek is een belangrijk, terugkomend iets in elke les. Om plezier te houden en je te kunnen ontwikkelen op de viool is het van cruciaal belang dat de leerling de juiste techniek aanleert. Thuis oefenen is hier ook een onderdeel van. Tijdens de lessen help ik de leerling hoe hij of zij thuis kan oefenen op de dingen die we in de les behandelen.

Als een leerling graag een specifiek stuk/genre/techniek wil leren vind ik dat alleen maar leuk! Ik moedig mijn leerlingen aan om zelf met ideeƫn te komen en na te denken wat ze graag zouden willen kunnen op de viool.

Omdat ik het persoonlijk contact tijdens de vioolles erg belangrijk vind, zeker als een leerling net begint, geef ik uitsluitend live lessen. Dit is bij mij thuis in het centrum van Groningen. Ik raad aan om wekelijks les te hebben, omdat een continuĆÆteit van belang is voor de ontwikkeling en de motivatie.

Stuur me voor meer informatie gerust een berichtje, en wie weet tot snel! ā™¬

Julia D. tags

Gespecialiseerd in Klassieke Muziek Geeft les in het Nederlands en Engels Ik geef les aan kinderen vanaf 4 jaar In bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) Helpt bij voorbereiden toelatingsexamen conservatoriumĀ  Gepersonaliseerde lessen

Vanaf 24,80 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

  • Bij docent

    9712CW Groningen

Vanaf 24,80 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Vergelijkbare docenten

...