Jo M.

Bevoegd docent in muziekproductie, muziekproductie, songwriting, cubase, mixen, ableton live, logic, productie, productie, mixen, e-music
Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 24 uur. en 29 min.

Locatie

Online

Bij docent

1091 DB Amsterdam

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

1018BA Amsterdam

Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 24 uur. en 29 min.

Over Jo M.

Muziek, elke dag! Muziek, meer! Muziek, liefde! Werken in de muziekbranche is meer dan een simpele passie. Ik doe dit inmiddels al een aantal jaar op professioneel niveau.

Mijn lessen verschillen per leerling. Dit omdat ik vind dat een goede docent op maat inspeelt op de behoeftes en potenties van zijn leerlingen. Het gaat om jou. Als gepassioneerde docent vind ik het belangrijk om te weten wie jij bent, wat jouw behoeften zijn en welke doelen je wilt behalen. Eenmaal wij jouw doelen kunnen visualiseren leggen we daar de focus op en gaan we gericht te werk om deze visie te dienen.

Na mijn studie aan SAE Institute (School of Audio Engineering) heb ik veel freelancewerk gedaan en een groot netwerk opgebouwd binnen de muziekbranche. Ik heb redelijk wat ervaring op kunnen doen als producer, songwriter, mixing engineer, het begeleiden van opnamesessie en reizen naar het buitenland. Na een leerzame periode bij WARNER/CHAPPEL Music ben ik momenteel aangesloten bij BMG/Talpa Music als producer/songwriter. Ook ben ik mijn audio agency Everoise begonnen die zich inzet voor de muziekwensen van bedrijven en merken. Hierin staat de volgende visie centraal.

"Ieder mens heeft in de basis een relatie met geluid en heeft de psychologische urgentie om hierop te reageren. Daarom is het van groot belang om bewust te zijn van het geluid dat wij inzetten om te communiceren."

Na een kennismaking kan ik je adviseren over welke lesmethodiek het beste bij jou past. Lessen geef ik zowel bij jou op locatie als in mijn studio.

Voel je vrij om kennis te maken tijdens een proefles!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder