Joveek M.

Bevoegd docent in: Muziekproductie, Music production, Songwriting, Cubase, Mixing, Ableton Live, Logic, Productie, Production, Mixen, E-music

Biedt ook online lessen aan.

Bevoegd docent in: Muziekproductie, Music production, Songwriting, Cubase, Mixing, Ableton Live, Logic, Productie, Production, Mixen, E-music

Biedt ook online lessen aan.

Vanaf 19,24 - 24,05 euro per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Prijsinformatie

Locatie
Online

Bij docent
1091 DB Amsterdam-Oost

Bij leerling

In repetitieruimte
1018BA Amsterdam

Biedt ook online lessen aan.

Over Joveek M.

Muziek, elke dag! Muziek, meer! Muziek, liefde! Werken in de muziekbranche is meer dan een simpele passie. Ik doe dit inmiddels al een aantal jaar op professioneel niveau.

Mijn lessen verschillen per leerling. Dit omdat ik vind dat een goede docent op maat inspeelt op de behoeftes en potenties van zijn leerlingen. Het gaat om jou. Als gepassioneerde docent vind ik het belangrijk om te weten wie jij bent, wat jouw behoeften zijn en welke doelen je wilt behalen. Eenmaal wij jouw doelen kunnen visualiseren leggen we daar de focus op en gaan we gericht te werk om deze visie te dienen.

Na mijn studie aan SAE Institute (School of Audio Engineering) heb ik veel freelancewerk gedaan en een groot netwerk opgebouwd binnen de muziekbranche. Ik heb redelijk wat ervaring op kunnen doen als producer, songwriter, mixing engineer, het begeleiden van opnamesessie en reizen naar het buitenland. Na een leerzame periode bij WARNER/CHAPPEL Music ben ik momenteel aangesloten bij BMG/Talpa Music als producer/songwriter. Ook ben ik mijn audio agency Everoise begonnen die zich inzet voor de muziekwensen van bedrijven en merken. Hierin staat de volgende visie centraal.

"Ieder mens heeft in de basis een relatie met geluid en heeft de psychologische urgentie om hierop te reageren. Daarom is het van groot belang om bewust te zijn van het geluid dat wij inzetten om te communiceren."

Na een kennismaking kan ik je adviseren over welke lesmethodiek het beste bij jou past. Lessen geef ik zowel bij jou op locatie als in mijn studio.

Voel je vrij om kennis te maken tijdens een proefles!

  •  Joveek M. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Joveek M.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 18 20 58 22


Deel het profiel van Joveek op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen