Joveek

Joveek

Prijs

Vanaf 19,20 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Geeft les:

Muziekproductie, Muziekproductie, Songwriting, Cubase, Mixen, Ableton Live, Logic, Productie, Productie, Mixen, E-music

Over Joveek

Muziek, elke dag! Muziek, meer! Muziek, liefde! Werken in de muziekbranche is meer dan een simpele passie. Ik doe dit inmiddels al een aantal jaar op professioneel niveau.

Mijn lessen verschillen per leerling. Dit omdat ik vind dat een goede docent op maat inspeelt op de behoeftes en potenties van zijn leerlingen. Het gaat om jou. Als gepassioneerde docent vind ik het belangrijk om te weten wie jij bent, wat jouw behoeften zijn en welke doelen je wilt behalen. Eenmaal wij jouw doelen kunnen visualiseren leggen we daar de focus op en gaan we gericht te werk om deze visie te dienen.

Na mijn studie aan SAE Institute (School of Audio Engineering) heb ik veel freelancewerk gedaan en een groot netwerk opgebouwd binnen de muziekbranche. Ik heb redelijk wat ervaring op kunnen doen als producer, songwriter, mixing engineer, het begeleiden van opnamesessie en reizen naar het buitenland. Na een leerzame periode bij WARNER/CHAPPEL Music ben ik momenteel aangesloten bij BMG/Talpa Music als producer/songwriter. Ook ben ik mijn audio agency Everoise begonnen die zich inzet voor de muziekwensen van bedrijven en merken. Hierin staat de volgende visie centraal.

"Ieder mens heeft in de basis een relatie met geluid en heeft de psychologische urgentie om hierop te reageren. Daarom is het van groot belang om bewust te zijn van het geluid dat wij inzetten om te communiceren."

Na een kennismaking kan ik je adviseren over welke lesmethodiek het beste bij jou past. Lessen geef ik zowel bij jou op locatie als in mijn studio.

Voel je vrij om kennis te maken tijdens een proefles!

Meestal begint het hier:

Reactietijd Responstijd is 100+ hours

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  1091 DB Amsterdam

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

  In repetitieruimte

  1018BA Amsterdam

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd Responstijd is 100+ hours

Vergelijkbare docenten

...