Jeffrey S.

Bevoegd docent in Bas, Basgitaar, Bass guitar, Bass

Biedt online lessen aan

Bevoegd docent in Bas, Basgitaar, Bass guitar, Bass

Biedt online lessen aan
Vanaf 16,88 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 10% korting op een strippenkaart.

Locatie

Bij docent:
3311AB Dordrecht

Bij leerling

Biedt online lessen aan

Over Jeffrey S.

Dus jij wilt basgitaar leren spelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden van de basgitaar en zijn plaats in de muziek. Hierbij staan liedjes spelen en plezier voorop! Ik behandel verschillende technieken die je kan toepassen op de bas en leer je spelenderwijs het instrument beter kennen en toe te eigenen.

Mijn lessen zijn volledig afgestemd op de leerling. Elke leerling krijgt een persoonlijk lesplan en leerdoelen waardoor ze snel vooruitgang merken en daardoor meer gemotiveerd raken.

Muziektheorie
Veel mensen vinden muziektheorie er erg ingewikkeld uit zien. Gelukkig is muziektheorie helemaal niet zo moeilijk als het lijkt, sterker nog het kan zelfs heel erg leuk zijn. In mijn lessen leer ik je verbanden zien , noten lezen en help ik jou om je muzikale gehoor te verbeteren (solfège).

Klinkt je dit allemaal goed in de oren, of twijfel je misschien nog? Kom dan gerust een keertje kennis maken met een proefles. Mijn lessen zijn geheel vrijblijvend en je bent dus niks verplicht!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeffrey van der Schaaf ( Dordrecht , 26 mei 1994 ) is een Nederlandse Bassist / vocalist bij de band Morning Daze. Met deze band is hij druk bezig sinds het uitbrengen van hun eerste EP, No One Awake But Us. Naast zijn vaste band fungeert hij ook als sessiemuzikant in bands door heel Nederland en geeft hij baslessen zowel in huis als aan huis. Momenteel zit hij in zijn examenjaar op de Nederlandse Pop Academie te Utrecht en gaat hij dit jaar auditie doen voor het conservatorium. Op de Nederlandse Pop Academie is hij ook peercoach en begeleidt hij eerstejaars muzikanten zowel op emotioneel als creatief gebied(bandcoach).

  •  Jeffrey S. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Jeffrey S.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Jeffrey op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen