Hugo S.

(1 review)
Bevoegd docent in gitaar, basgitaar, bass, ukelele, mandoline, elektrische gitaar
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 31 uur. en 26 min.

Locatie

Online

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

3554HL Utrecht

Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 31 uur. en 26 min.

Over Hugo S.

Mijn naam is Hugo en ik ben gitarist en gitaardocent. Muziek spelen is voor mij een ritueel, ik heb het nodig en het verveelt nooit!

Al ligt mijn focus voornamelijk op jazz, ik heb ook ruime ervaring in meerdere stijlen waaronder, Pop, Wereldmuziek en Metal. En binnen iedere stijl heb ik wel een favoriet zoals, Django Reinhardt en Wes Montgomery maar ook Tame Impala, Jimi Hendrix en Astor Piazzolla.

Bij mij krijg je les op maat. Dat houdt in dat we naar je persoonlijke doelen toewerken, waarbij het belangrijk is dat je de lessen leuk blijft vinden en je groei ervaart in je spel. Ook kunnen we in mijn studio, opnames maken van je spel zodat je over je eigen mp3's beschikt!
Sommige dingen die in de les aan bod kunnen komen zijn: noten lezen, mee spelen met je favoriete artiest, song writing, jezelf begeleiden als zanger(es), techniek, solfege, improvisatie en studio opnames maken (productie).

Ik ben cum laude afgestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht in zowel Jazz als Pop gitaar. Daarnaast, heb ik al meerdere jaren lesgegeven op muziekscholen en heb ik een popband en mijn eigen jazz trio. Ook heb ik in meerdere projecten gespeeld met vele optredens in binnen- en buitenland.

Het plezier hebben bij het bespelen van een instrument is de belangrijkste motivatie om te groeien.

Wees welkom, stuur mij een bericht en we plannen samen een proefles!

Aanbevelingen van Hugo S.

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 1 review

Joyce V. E.
Hugo is een goede, geduldige en flexibele docent, ik ga met plezier naar de lessen!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder