Harm

Bevoegd docent in: Gitaar, Guitar, Muziektheorie, Music Theory

Bevoegd docent in: Gitaar, Guitar, Muziektheorie, Music Theory


Reageert in 1 uur. en 0 min.


Vanaf 12,80 euro per 20 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie

Bij docent
2562HH The Hague

Bij leerling

Over Harm

Ik maak al muziek sinds ik 6 jaar oud ben. Muziek stimuleert verschillende delen van de hersenen. Als je muziek maakt word je daardoor ook beter in andere dingen. Ik geloof dan ook dat het maken van muziek mij heeft geholpen om bijvoorbeeld succesvol te zijn op school. Ik ben nooit gestopt met het maken van muziek en geniet er van om muziek te maken, te schrijven en aan anderen te leren. Het is de passie van mijn leven.

Mijn lessen 
Ik geef gitaarlessen in alle stijlen: Klassiek, rock en pop, aan mensen van alle leeftijden. Het maakt niet uit hoe goed je bent. Als je een beginner bent weet je misschien nog niet zeker welke stijl het beste bij je past, dit kunnen we dan samen uitvinden.

Als je klassiek gitaar wil leren spelen zullen we ons richten op het lezen van noten en het leren van technieken, zodat jij je zal ontwikkelen tot een Spaanse maestro.

Bij rock en pop storten we ons op het spelen van akkoorden, riffs en melodieën die iedereen leuk vindt. Tijdens de lessen zal je leren hoe je samen muziek kan maken, zodat je snel lid kan worden van een band of ensemble.

Ik vind het erg belangrijk dat je veel plezier hebt tijdens de lessen en dat je jezelf tot een goede muzikant zal ontwikkelen.

Als je al gitaar speelt, zou ik je graag helpen te ontdekken waar en hoe je jouw spel kan verbeteren, zodat je een hoger niveau kan bereiken.

Ik bied ook lessen aan in elektronische muziek, daarbij gebruik ik de gratis software Integra Live. Dit programma kan je gebruiken om effecten op jouw instrumenten te zetten; je kan deze dan live aanpassen. Ik zal je ook leren hoe je opnames kan gebruiken in je muziek. In de lessen zullen we creativiteit ontwikkelen. Het is geschikt voor kinderen van 10 jaar en ouder. De software is heel leuk: het is makkelijk te gebruiken en een leuke manier om nieuwe geluiden te ontdekken.

Een beetje over mijzelf
Ik kom uit Zuid-Afrika en heb mijn Master in muziek gehaald aan de Universiteit van Stellenbosch, een PgDip (post graduate) aan het Conservatorium van Birmingham en studeer op dit moment aan het Koninklijke Conservatorium in Den Haag. Ik speelde op school in een band en schrijf sindsdien mijn eigen muziek voor ensembles en orkesten. Ik gaf in Zuid-Afrika gitaarles aan kinderen en volwassenen. Nu ben ik naar Nederland verhuisd en zou ook hier graag naast mijn studie gitaarles blijven geven.

Ik zie je graag binnenkort op een proefles!

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Harm op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen