Gert V.

Bevoegd docent in: Gitaar, Gitaar, Luit, Luit

Biedt ook online lessen aan.

Bevoegd docent in: Gitaar, Gitaar, Luit, Luit

Biedt ook online lessen aan.

Vanaf 21,60 € per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie

Online

Bij docent
3514EV Utrecht

Bij leerling

Biedt ook online lessen aan.

Over Gert V.

Ik ben Gert en ik geef al ruim 30 jaar gitaarles met veel plezier aan alle leeftijden en alle niveau’s. Ik ben klassiek opgeleid, maar heb daarnaast altijd een grote interesse gehad in allerlei gitaarstijlen, zowel actief als passief. Dus wil je klassiek, jazz, blues, pop, country, bluegrass, fingerpicking of slidegitaar willen leren spelen, dan wil ik je daar graag bij helpen. Ook als je op een leuke en doeltreffende manier liedjes wilt leren begeleiden ben je bij mij aan het goede adres.

Het plezier in muziek maken staat bij mij voorop. Daarom vind ik het belangrijk dat de lessen plaats vinden in een ontspannen sfeer. Geduld is voor mij één der schoonste zaken, of je nu langzaam gaat of snel, zolang er ontwikkeling is ben ik blij.
Mocht je je willen voorbereiden op een toelatingsexamen voor een conservatorium, dan kan ik je daar ook in begeleiden. Daarbij kunnen we ook aandacht besteden aan solfège en theorie.

Ik ben in 1991 afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Daarnaast heb ik diverse masterclasses gevolgd, en heb ik een aantal zomers in Cordoba les gehad van Benjamin Verdery.
Met Agnes Leopold vormde ik jarenlang een gitaarduo. Samen namen we na onze studie les Bij Benjamin Verdery in New York en in Nederland bij Pavel Steidl.

In 2000 ben ik vanwege een toenemende belangstelling voor de oude muziek luit gaan spelen. Ik volgde lessen bij Willem Mook, en later bij Fred Jacobs.

Met de sopraan Paulien van der Werff vorm ik sinds 2014 een duo, waarbij wij programma’s uitvoeren met luit, vihuela en de romantische gitaar. We gaven onder andere 3 Fringe concerten op het festival oude muziek in Utrecht.

Heb je interessse om bij mij les te komen volgen? Vraag dan snel een proefles aan!

  •  Gert V. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Gert V.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 18 20 58 22


Deel het profiel van Gert op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder