Gert V.

Bevoegd docent in: Gitaar, Gitaar, Luit, Luit

Biedt ook online lessen aan.

Bevoegd docent in: Gitaar, Gitaar, Luit, Luit

Biedt ook online lessen aan.

Vanaf 21,60 € per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie

Online

Bij docent
3514EV Utrecht

Bij leerling

Biedt ook online lessen aan.
  •  Gert V. biedt online lessen aan

    • We bieden ook online lessen aan, waardoor je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muzikanten van Nederland.
    • We hebben een digitaal portaal dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door met muziekles een bericht te sturen naar onze docent Gert V.

Over Gert V.

Ik ben Gert en ik geef al ruim 30 jaar gitaarles met veel plezier aan alle leeftijden en alle niveau’s. Ik ben klassiek opgeleid, maar heb daarnaast altijd een grote interesse gehad in allerlei gitaarstijlen, zowel actief als passief. Dus wil je klassiek, jazz, blues, pop, country, bluegrass, fingerpicking of slidegitaar willen leren spelen, dan wil ik je daar graag bij helpen. Ook als je op een leuke en doeltreffende manier liedjes wilt leren begeleiden ben je bij mij aan het goede adres.

Het plezier in muziek maken staat bij mij voorop. Daarom vind ik het belangrijk dat de lessen plaats vinden in een ontspannen sfeer. Geduld is voor mij één der schoonste zaken, of je nu langzaam gaat of snel, zolang er ontwikkeling is ben ik blij.
Mocht je je willen voorbereiden op een toelatingsexamen voor een conservatorium, dan kan ik je daar ook in begeleiden. Daarbij kunnen we ook aandacht besteden aan solfège en theorie.

Ik ben in 1991 afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Daarnaast heb ik diverse masterclasses gevolgd, en heb ik een aantal zomers in Cordoba les gehad van Benjamin Verdery.
Met Agnes Leopold vormde ik jarenlang een gitaarduo. Samen namen we na onze studie les Bij Benjamin Verdery in New York en in Nederland bij Pavel Steidl.

In 2000 ben ik vanwege een toenemende belangstelling voor de oude muziek luit gaan spelen. Ik volgde lessen bij Willem Mook, en later bij Fred Jacobs.

Met de sopraan Paulien van der Werff vorm ik sinds 2014 een duo, waarbij wij programma’s uitvoeren met luit, vihuela en de romantische gitaar. We gaven onder andere 3 Fringe concerten op het festival oude muziek in Utrecht.

Heb je interessse om bij mij les te komen volgen? Vraag dan snel een proefles aan!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!


Deel het profiel van Gert op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder