Gert V.

Gert V.

(1)

Prijs

Vanaf 21,60 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Geeft les:

Gitaar, Gitaar, Luit, Luit

Over Gert V.

Ik ben Gert en ik geef al ruim 30 jaar gitaarles met veel plezier aan alle leeftijden en alle niveau’s. Ik ben klassiek opgeleid, maar heb daarnaast altijd een grote interesse gehad in allerlei gitaarstijlen, zowel actief als passief. Dus wil je klassiek, jazz, blues, pop, country, bluegrass, fingerpicking of slidegitaar willen leren spelen, dan wil ik je daar graag bij helpen. Ook als je op een leuke en doeltreffende manier liedjes wilt leren begeleiden ben je bij mij aan het goede adres.

Het plezier in muziek maken staat bij mij voorop. Daarom vind ik het belangrijk dat de lessen plaats vinden in een ontspannen sfeer. Geduld is voor mij één der schoonste zaken, of je nu langzaam gaat of snel, zolang er ontwikkeling is ben ik blij.
Mocht je je willen voorbereiden op een toelatingsexamen voor een conservatorium, dan kan ik je daar ook in begeleiden. Daarbij kunnen we ook aandacht besteden aan solfège en theorie.

Ik ben in 1991 afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Daarnaast heb ik diverse masterclasses gevolgd, en heb ik een aantal zomers in Cordoba les gehad van Benjamin Verdery.
Met Agnes Leopold vormde ik jarenlang een gitaarduo. Samen namen we na onze studie les Bij Benjamin Verdery in New York en in Nederland bij Pavel Steidl.

In 2000 ben ik vanwege een toenemende belangstelling voor de oude muziek luit gaan spelen. Ik volgde lessen bij Willem Mook, en later bij Fred Jacobs.

Met de sopraan Paulien van der Werff vorm ik sinds 2014 een duo, waarbij wij programma’s uitvoeren met luit, vihuela en de romantische gitaar. We gaven onder andere 3 Fringe concerten op het festival oude muziek in Utrecht.

Heb je interessse om bij mij les te komen volgen? Vraag dan snel een proefles aan!

Aanbevelingen van Gert V.

5 (1)

Fred B.

Aangemaakt op 17/10/21

Gert is een prettige docent. Persoonlijke benadering, vriendelijk, geduldig en professioneel. Doorziet in de les snel wat nodig is om weer een stapje verder te komen. Blij dat ik Gert heb kunnen vinden voor mijn gitaarlessen.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 0 uur. en 31 min.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  3514EV Utrecht

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 0 uur. en 31 min.

Vergelijkbare docenten

...