Frédérique K.

Bevoegd docent in: Zang, Klassieke zang, Singing, Vocals, Classical singing

Biedt ook online lessen aan.
Helpt bij voorbereiden toelatingsexamen conservatorium 
Geeft les aan volwassenen en kinderen

Bevoegd docent in: Zang, Klassieke zang, Singing, Vocals, Classical singing

Biedt ook online lessen aan.
Helpt bij voorbereiden toelatingsexamen conservatorium 
Geeft les aan volwassenen en kinderen

Frédérique K. is Super Docent


Vanaf 21,64 - 24,05 euro per 20 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Prijsinformatie

Locatie

Bij docent
3553 JZ Utrecht

Biedt ook online lessen aan.
Helpt bij voorbereiden toelatingsexamen conservatorium 
Geeft les aan volwassenen en kinderen

Over Frédérique K.

Klassieke zang is mijn specialiteit, maar ook leerlingen die lichte muziek, pop of musical willen zingen zijn van harte welkom. Bij het lesgeven pas ik me aan aan de individuele wensen van elke leerling. Iedereen is anders, begint op een ander niveau, heeft een eigen leertempo en eigen ambities en vergt daarom een persoonlijke aanpak. Voorop staat plezier beleven aan het zingen. In de lessen wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van een gezonde techniek, ademsteun, podiumpresentatie en daardoor zelfvertrouwen. Vaak kunnen leerlingen meer dan ze denken!
Ik kan ook helpen bij het voorbereiden van toelatingsexamen conservatorium (klassieke zang) of audities (verschillende stijlen).

Ik geef les aan allerlei niveaus. Zowel totale beginners als meer gevorderde leerlingen neemt zij aan. Momenteel bestaat haar leerlingenbestand uit leerlingen van 9 jaar tot en met 70+.

In de eerste les stel ik wat vragen over wat je ervaring is met zingen (indien van toepassing), wat je doelen zijn en je ambities, en waar je tegenaan loopt tijdens het zingen. De lessen zijn positief en oplossingsgericht, er wordt gekeken naar wat jij nodig hebt en wilt bereiken. Verder zal ik een korte introductie geven over het 'zanginstrument' en de basistechnieken, en daarna is het natuurlijk de bedoeling dat er gezongen wordt! Eerst zullen er wat simpele oefeningen worden gedaan om te bepalen wat het stembereik is van de leerling en om kennis te maken met de stem en muzikaliteit . Daarna kun je een door jou gekozen nummer zingen en daar zal aan gewerkt worden, zodat je een idee hebt hoe een les eruit zal zien. Als je het erg spannend vindt, zing ik met je mee de eerste keer! Kom langs voor een proefles en ervaar het zelf!

Frédérique (1978) voltooide haar bacheloropleiding Klassieke Zang aan het Rotterdams Conservatorium. Haar masterdiploma in Vocal Performance behaalde ze aan de Royal Academy of Music in Londen (VK). In 2005 is zij begonnen met lesgeven bij Muziek Onderwijs Centrum Spijkenisse en ook heeft zij een bescheiden privépraktijk aan huis in Utrecht. Ze heeft in 2011-'12 als vocal coach gewerkt voor het programma De tiende van Tijl Beckand. Voor dit programma coachte ze BN-ers (o.a. Jamai, Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Karin Bloemen en Lieke van Lexmond) bij het uitvoeren van klassieke aria's.

  •  Frédérique K. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Frédérique K.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Frédérique op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen