Felix

Felix profiel is momenteel inactief. U kunt uw zoekopdracht voortzetten via onze zoekmachine

Over Felix

Hoi! Wat leuk dat je op mijn profiel bent gekomen. Ik ben Felix Houtman, afgestudeerd als muzikant/producent aan het Albeda College in 2023.

Als Muziek Producent & Film Componist ben ik al 6 jaar actief. Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan, ook naast mijn studie en heb ik verschillende (korte) films en documentaires voorzien van mijn muziek.

Naast het componeren van muziek ben ik graag bezig met de nabewerking van muziek. Denk hierbij aan mixage en mastering, maar ook het opschonen van tracks, zoals; ruis, stemgeluidjes bliepjes en andere ongewenste geluiden.

Genoeg over mij!

Over de lessen:

Muziekproductie kan erg gecompliceerd zijn, zo bestaat productie uit veel anderen vakken zoals; Ideeën & Uitwerking, Arrangement, Mixage en uiteraard Mastering.

Je kan daarom bij mij kiezen waar jij graag de focus op wil leggen tijdens de lessen. Onder het kopje "Instrument" selecteer je jouw gewenste les.

Muziekproductie - We gaan het hebben over het produceren van muziek, afhankelijk van niveau kies ik een startpunt en ga ik je zo veel mogelijk leren over Ideeën en de uitwerking hiervan - /Arrangement/Mixage en Mastering.

Filmcompositie - Wil je graag meer leren over muziek bij (Bewegend) beeld? Dan is dit zeker een les voor jou. We gaan het hebben over het componeren van filmmuziek! Waar begin je mee, wat zijn filmpunten om rekening mee te houden? En hoe val ik op in de film wereld als componist? Naast netwerk gerichte vragen, blijft het ook produceren en gaan we van jou muziek een echte soundtrack maken.

Mixen - Mixage is iets waar veel producenten op vast lopen en is het lastig om er zelf achter te komen waar een mix te kort in schiet en kan het fijn zijn een extra paar (muzikale) oren te gebruiken. (Tijdens de lessen zullen we ook mastering behandelen)

Graag kijk ik samen met jou naar de dingen waar je graag wat ondersteuning bij zou willen hebben. Dan ga ik een plan maken en zorgen we er samen voor dat jij met een ander perspectief op je productie, compositie of mixage de deur uit loopt!

Heb jij andere wensen of nog vragen na dit gelezen te hebben, stuur gerust een berichtje of mailtje!

Nog één laatste heads up, mijn studio bevindt zich in Gronau Westfalen, makkelijk te bereiken vanaf Enschede!

Groetjes en hopelijk tot snel, Felix Houtman

Vergelijkbare docenten

...