Eva A.

(1 review)

Bevoegd docent in: Gitaar, Gitaar

Biedt ook online lessen aan.

Bevoegd docent in: Gitaar, Gitaar

Biedt ook online lessen aan.

Reageert in 17 uur. en 11 min.

Eva A. is SuperTeacher (?)


Vanaf 19,20 € per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie

Online

In repetitieruimte
1072RD Amsterdam

Biedt ook online lessen aan.
  •  Eva A. biedt online lessen aan

    • We bieden ook online lessen aan, waardoor je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muzikanten van Nederland.
    • We hebben een digitaal portaal dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door met muziekles een bericht te sturen naar onze docent Eva A.

Over Eva A.

Hoi! Ik ben Eva, een gitariste uit Amsterdam. Muziek maakt mij gelukkig, en hoe meer mensen muziek maken hoe mooier de wereld. Daarom geef ik met veel liefde gitaarles aan iedereen die maar iets wil leren.

Ik geef al jaren les aan mensen van alle leeftijden en niveaus, in zeer uiteenlopende stijlen.
Daarbij komen verschillende technieken aan bod zoals: finger picking/tokkelen, akkoorden, slagjes, noten en tabs lezen, maar ook muziektheorie en eigen creativiteit (improviseren en componeren) staan centraal.
Afhankelijk van wat jij wilt leren zullen we een plan bespreken om naar jou doel toe te werken, maar muzikaliteit ontwikkelen en plezier in muziek maken staan uiteraard voorop.

Ik ben afgestudeerd als klassiek gitarist aan het Conservatorium van Amsterdam met als bijvak flamencogitaar. Daarna heb ik de masteropleiding Live Electronics gedaan, waarin ik dook in de wereld van programmeren, improviseren en muziektheater.
Als uitvoerend muzikant maak ik deel uit van het klassieke gitaar trio "Trio DEBU", waarmee we eigen arrangementen vertolken van de pianomuziek van Claude Debussy. Daarnaast heb ik een elektro-akoestische duo "The Dora's", met optredens van eigen muziek en productie. Verder heb ik een album waarin ik de prachtige Portugese Gitaar begeleid op klassiek gitaar.

Nieuwsgierig? Ik kijk uit naar je bericht!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Aanbevelingen van Eva A.

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 1 review

Carla C.
Goeie docent!

Deel het profiel van Eva op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder