Esther K.

Bevoegd docent in: Klassieke zang, Piano, AMV (Algemene Muzikale Vorming)

Biedt ook online lessen aan.

Bevoegd docent in: Klassieke zang, Piano, AMV (Algemene Muzikale Vorming)

Biedt ook online lessen aan.
Superdocent

Esther K. is Superdocent (?)


Vanaf 11,20 € per 20 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie

Online

Bij docent
3511XG Utrecht

Bij leerling

Biedt ook online lessen aan.
  •  Esther K. biedt online lessen aan

    • We bieden ook online lessen aan, waardoor je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muzikanten van Nederland.
    • We hebben een digitaal portaal dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door met muziekles een bericht te sturen naar onze docent Esther K.

Over Esther K.

Hallo, mijn naam is Esther en ik ben klassiek zangeres. Naast mijn werk als solist in verschillende concerten en projecten, geef ik privé zangles in Utrecht. Ik vind de zangstem het meest pure instrument om jezelf mee te uiten en dan zeker in het klassieke repertoire waar je enkel met je stem werkt, zonder een vorm van versterking. Leerlingen van elk niveau kunnen bij mij terecht en ik kan beginners op de piano ook op weg helpen.

Lesgeven is voor mij een fijne toevoeging aan het zelf maken van muziek. Het helpt me om na te denken over wat ik technisch precies doe en hoe ik dit op een duidelijke manier uit kan leggen, zodat het goed begrepen wordt door de leerling. Ik bespreek met elke leerling apart wat zijn of haar wensen zijn en pas de lessen hierop aan.

Ik ben afgelopen juni afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, waar ik in vijf jaar tijd mijn bachelor- en masterdiploma heb behaald. Ik heb in de afgelopen jaren verschillende solopartijen op me genomen, samengewerkt met veel dirigenten waaronder Sir Roger Norrington en een aantal prijzen gewonnen in internationale wedstrijden. Ik houd me op dit moment veel bezig met het liedrepertoire in de Internationale Udo Reinemann Masterclass in Brussel en ik ben voor komend seizoen geëngageerd voor twee opera projecten in België.

Ik hoop dat je nu een beetje een beeld hebt gekregen van wie ik ben en wat ik doe en ik nodig je graag uit om eens een proefles te komen volgen, zodat we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!


Deel het profiel van Esther op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder