Esther K.

(1 review)
Bevoegd docent in klassieke zang
Vanaf 20,40 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 0 uur. en 28 min.

Locatie

Bij docent

1223KZ Hilversum

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

3511XG Utrecht

Vanaf 20,40 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 0 uur. en 28 min.

Over Esther K.

Hallo, mijn naam is Esther en ik ben klassiek zangeres. Naast mijn werk als solist in verschillende concerten en projecten, geef ik privé zangles in Utrecht. Ik vind de zangstem het meest pure instrument om jezelf mee te uiten en dan zeker in het klassieke repertoire waar je enkel met je stem werkt, zonder een vorm van versterking. Leerlingen van elk niveau kunnen bij mij terecht.

Lesgeven is voor mij een fijne toevoeging aan het zelf maken van muziek. Het helpt me om na te denken over wat ik technisch precies doe en hoe ik dit op een duidelijke manier uit kan leggen, zodat het goed begrepen wordt door de leerling. Ik bespreek met elke leerling apart wat zijn of haar wensen zijn en pas de lessen hierop aan.

Ik ben in 2018 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, waar ik in vijf jaar tijd mijn bachelor- en masterdiploma heb behaald. Ik heb in de afgelopen jaren verschillende solopartijen op me genomen, samengewerkt met veel dirigenten waaronder Sir Roger Norrington en een aantal prijzen gewonnen in internationale wedstrijden. Ik heb me verdiept in het liedrepertoire tijdens de Internationale Udo Reinemann Masterclass in Brussel en ik ben voor komend seizoen geëngageerd voor twee opera projecten in België.

Ik hoop dat je nu een beetje een beeld hebt gekregen van wie ik ben en wat ik doe en ik nodig je graag uit om eens een proefles te komen volgen, zodat we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen!

Aanbevelingen van Esther K.

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 1 review

Juliaan M.
Esther heeft onze dochter op een leuke manier leren pianospelen. We hebben bijna anderhalf jaar les gehad en dat is zeer goed bevallen.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder