Erik H.

Bevoegd docent in Gitaar, Guitar

Bevoegd docent in Gitaar, Guitar

Vanaf 19,24 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 10% korting op een strippenkaart.

Locatie

Bij docent:
3065KB Rotterdam

Bij leerling

Over Erik H.

Hallo ik ben Erik. Mijn motto is; "Je kunnen uiten via een gitaar of ander instrument is een rijkdom die je je hele leven kan meenemen".
Ik ben in 1984 afgestudeerd als gitaardocent aan het conservatorium van Rotterdam (Codarts) en geef al zo'n 40 jaar gitaarles. Al op jonge leeftijd voelde ik me aangetrokken tot de gitaar en dat is tot de dag van vandaag nog steeds zo.
Gedurende deze jaren heb ik altijd met plezier lesgegeven aan leerlingen van alle niveaus en leeftijden. Naast het lesgeven ben ik ook uitvoerend actief en componeer.

Tijdens mijn lessen staat de leerling centraal. Wil je tokkelen of met de plectrum spelen, Noten leren of Tabulatuur, wil je solo's naspelen of improviseren.

Of je nu een gitaar hebt met nylonsnaren of stalensnaren, ik kan je helpen en zie er dan ook naar uit om je verder te brengen met waar jouw interesse ligt.
Ik ben met veel stijlen bekend zoals; Pop, Blues, Jazz, Funk , Singer Songwriter en Latin muziek en heb in de loop van de jaren een groot repertoire opgebouwd.
Zelf heb ik mijn roots in de lichte muziek liggen en heb dan ook met vele muzikanten gespeeld. Momenteel ben ik bezig met nieuwe composities te schrijven die ik uiteindelijk wil gaan opnemen.
Beginner of gevorderd. Is je interesse gewekt, kom gerust een proefles nemen dan kunnen we nader kennismaken en zien of ik de juiste docent voor je bent.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Erik op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen