Ellen J.

Ellen J.

Prijs

Vanaf 19,20 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Geeft les:

Zang, Solfège, Klassieke zang, Zang, Zang, Klassieke zang, Notenleer

Over Ellen J.

Hallo! Ik ben Ellen, en ik hou zoveel van zingen dat ik er mijn beroep van heb gemaakt. Zingen is heerlijk en ook nog eens hartstikke goed voor je gezondheid. Het is onder andere goed voor een mooie lichaamshouding, lichaamsbeheersing, een rustige ademhaling, uitspraak, en stimulerend voor je hersenen. Dit gun ik iedereen, en daarom beleef ik ook veel plezier aan zangles geven.

Zangles
Zangles geef ik aan beginners en gevorderden, aan jong en oud, met of zonder speciale doelen.
In mijn lessen komen aan bod: lichaamshouding, ademhaling, resonantie, articulatie, dynamiek, spanning en ontspanning, betekenis van stukken.

Voorop staan bij mij: een gezond stemgebruik, plezier in het zingen en serieus werken aan je stem. Ik gebruik elementen uit de methodes van Coblenzer, Pahn en Lichtenberg en daarnaast put ik uit bewegings- en acteerworkshop die ik heb gevolgd. Leerlingen kunnen met zowel klassieke stukken als met musical, pop, jazz of wereldmuziek komen.

Lessen volgen bij mij begint altijd met een proefles. In de proefles bespreken we jouw wensen. Daarna gaan we aan de slag, doen we een paar oefeningen en gaan we natuurlijk zingen.

Solfège
Solfège kan een onderdeel zijn van de zangles, maar puur solfègelessen geef ik ook. Wil je steviger in je schoenen staan bij het van blad zingen, een beter besef van accoorden krijgen of geroutineerder raken in ritmes? Ook dan ben je welkom bij mij.

Over mij
Aan de Schumann Academie (conservatorium in deeltijd) behaalde ik mijn bachelor klassieke zang. Daarnaast heb ik aan diverse workshops en masterclasses zang deelgenomen. Voor die tijd heb ik de Meerjarige Dirigentenopleiding gedaan en nam daarna deel aan vervolgcursussen voor koordirigenten.

Ik hoop dat ik jou snel welkom kan heten op de proefles!

Ellen J. tags

Gespecialiseerd in klassieke zang Geeft les aan leerlingen tot 21 jaar Ervaring met lesgeven aan mensen met autisme, ADHD en meer

Meestal begint het hier:

Reactietijd 6 uur. en 27 min.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  2566 GL Den Haag

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 6 uur. en 27 min.

Vergelijkbare docenten

...