Elco W.

Bevoegd docent in gitaar
Vanaf 19,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 18 uur. en 22 min.

Locatie

Bij docent

2547TC Den Haag

Vanaf 19,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 18 uur. en 22 min.

Over Elco W.

Lesmethode

Bij Elco leer je op 2 manieren spelen. Ten eerste leer je op de klassieke wijze spelen. Dit houdt in dat je op een akoestische nylonsnarige gitaar zowel een melodie als een begeleidende baspartij tegelijkertijd met de vingers leert spelen. Dit wordt ook wel tokkelen genoemd en door deze basistechniek op gitaar te leren kun je uiteindelijk veel makkelijker verschillende muziekgenres ten gehore brengen waaronder spaans, klassiek, jazz, pop, rock, blues, etc.

Ten tweede wordt er aandacht besteed aan de beheersing van de slaggitaartechniek. Hierbij heeft de gitaar een begeleidende functie voor bijvoorbeeld zang of een tweede gitaar. Dit betekent dat je akkoorden leert spelen en ze op verschillende manieren leert aanslaan. Afhankelijk van jouw eigen voorkeur is het mogelijk je te verdiepen in een bepaalde genre of speelstijl.

Sinds 2015 is Elco ook de oprichter van de Online Gitaar Academie. Voor beginners die privéles volgen is er de mogelijkheid om gratis toegang te krijgen tot dit platform, zodat alle tokkeloefeningen die in de les behandeld worden op elk moment kunnen worden terug gekeken. Voor de gevorderde speler wordt er geen vast lesplan aangehouden en zullen we samen kijken wat leuk en haalbaar is om te leren spelen.

Lesvormen

​Elco geeft doorgaans wekelijks privéles bij hem thuis in Den Haag. Zo wordt het lesniveau op eigen tempo aangeboden. In overleg is het ook mogelijk om duolessen te nemen met een vriend(in), of samen met zoon/dochter les te nemen. Neem voor vrijblijvend advies contact op, zodat er gekeken kan worden naar de mogelijkheden.

Instrument

​Er wordt les gegeven op de klassieke, oftewel Spaanse, nylon-snarige gitaar. Voor kinderen zijn er speciale kindergitaren. Heb je nog geen instrument? Elco bouwt zijn eigen instrumenten en heeft veel advieservaring opgedaan bij een Amsterdamse gitaarspeciaalszaak, waar hij ouders met kinderen tot aan professionele musici adviseerde over akoestische gitaren. Dus heb je een vraag over wat voor gitaar je nodig hebt, stel 'm gerust!

Docent

Vanaf jongs af aan is Elco gek op de akoestische klassieke gitaar. Elco volgde klassieke gitaarlessen aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en studeerde klassieke gitaarbouw aan het Centrum voor Muziekinstrumentenbouw in Puurs (België). Hij geeft inmiddels ruim 10 jaar met veel plezier gitaarles aan jong en oud. Verder is hij ook oprichter van de Online Gitaar Academie en bouwt hij professionele handgemaakte gitaren op aanvraag.

Neem contact op voor een gratis proefles!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder