Eduardo D.

Bevoegd docent in Violin, Viool

Biedt online lessen aan

Bevoegd docent in Violin, Viool

Biedt online lessen aan
Vanaf 17,00 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 15% korting op een seizoensplan.

Lesgeven

Bij docent:
5038TR Centrum

Bij leerling

Biedt online lessen aan

Over Eduardo D.

Hallo! Mijn naam is Eduardo, kom uit Spanje en ik ben een professioneel violist. Ik heb veel ervaring in ensembles (oprichter en eerste viool van het Arthema Kwartet en R-Rated Trio) en orkesten (o.a. Nationaal Jeugd Orkest). Ik heb ook deelgenomen aan verschillende viool- en kamermuziekcompetities (recentelijk won het Arthema Kwartet de PubliekPrijs in de 'Willem Twee'-competitie, Den Bosch).

Ik heb masterclasses genomen en lessen gevolgd bij musici als Lei Wang, Jenny Spanoghe, Chris Duindam, Isabelle van Keulen, Frederieke Saejis, Baiba Skride, Jolente de Maeyer, Caroline Strumphler, Amayak Dourgarian, Alexei Michlin, Yuri Nasushkin, Ilya Kaler, Oleh Krysa, Armen Nazarian, Quiroga String Quartet, Tempest trio, en nog vele anderen. De afgelopen jaren heb ik doorheen heel Nederland optredens verzorgd, o.a. in Concertgebouw Amsterdam, De Doelen (Rotterdam), Muziekgebouw Eindhoven, TivoliVredenburg Utrecht, etc.

Lesgeven is meer dan een baan voor mij, het is een kans om van elkaar te leren, gevoelens door te geven, en de liefde die ik voor muziek heb te verspreiden.
Ik heb mijn bachelor diploma te Spanje behaald, afgelopen schooljaar mijn Master of Music afgerond in Tilburg maar mijn plan is om elke dag professioneel verder te groeien. Studie en oefening, is een nooit-eindigend pad voor musici.

Wil je een gepersonaliseerde en georganiseerde studiemethode? Voor jou zal ik al mijn kennis ter beschikking stellen. Stap voor stap, stabiel en betrouwbaar, aangepast aan jouw niveau.

Ik kan lesgeven in het Nederlands, Engels, Spaans en Portugees.

Wil je een proefles? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen!
‘’Aut viam inveniam, aut faciam’’.

  •  Eduardo D. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Eduardo D.

Hoe werkt het?

Bericht sturen met jouw gegevens.

2. We nemen contact op.

De docent en/of een medewerker neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Eduardo op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen