Daniel C.

Geeft les aan leerlingen vanaf 9 jaar
Gespecialiseerd in Jazz
Bevoegd docent in compositie, songwriting, trompet, kornet, gehoorleer, muziektheorie
Vanaf 12,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Locatie

Online

Bij docent

2516BA Den Haag

Bij leerling

0 - 8 EUR

Daniel tags

Geeft les aan leerlingen vanaf 9 jaar
Gespecialiseerd in Jazz
Vanaf 12,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Over Daniel C.

Hoi, mijn naam is Daniel. Ik heb trompet, piano en compositie op het conservatorium in Rotterdam (Codarts) gestudeerd. Ik heb daar onder andere les gehad van Jarmo Hoogendijk, Simon Rigter en Ilja Reijngoud

Wil je graag trompet leren spelen? Of speel je al langer trompet en wil je je graag verder verdiepen? Jong of oud, ervaren of nog nooit een trompet vastgehouden, geen enkel probleem, iedereen is welkom.
Kinderen vanaf 9 jaar kunnen zich aanmelden voor trompet les.

Voor de wat gevorderde leerlingen is er ook nog een mogelijkheid om je aan te melden voor Jazz Trompet, ik deze les leer je bekende jazz stukken spelen en improviseren over akkoorden, enige basis techniek van de trompet is vereist voor deze les!

Wat kun je verwachten?
Je gaat leren improviseren over akkoorden aan de hand van luisteren en naspelen, maar ook door solo's uit te schrijven. We behandelen elke maand een nieuwe CD zodat je veel verschillende soorten muziek hoort.

Ik geef ook muziektheorie en solfège, dit doe ik door middel van piano spel en gehoortraining. Een onderdeel van muziektheorie en solfège is harmonie aan de piano. Voor dit onderdeel moet je wel een basis hebben van muziektheorie en solfège. Harmonie aan de piano behandel ik vooral met jazz en pop leerlingen (hiervoor hoef je geen pianist te zijn) want harmonieleer is belangrijk voor iedereen die ooit in een band wil spelen.

Mijn muziek studio waar ik lesgeef zit op de Binckhorstlaan in Den Haag. Aan huis lesgeven doe ik alleen in een enkel geval als het in de buurt is.
In mijn lessen gebruik ik verschillende methodes maar laat de leerling ook veel op het gehoor de muziek onderzoeken. Leren luisteren en nadoen is een goede manier om muziek te leren en het is ook heel motiverend.

Ben je benieuwd? neem direct contact op!

Daniel tags

Geeft les aan leerlingen vanaf 9 jaar
Gespecialiseerd in Jazz

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder