Csaba E.

Csaba E.

(1)

Prijs

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Geeft les:

Cello

Over Csaba E.

Op mijn lessen schenk ik naast de beheersing van het instrument veel aandacht aan de muzikale karakters van het spel en mijn doel is om de schoonheden van de klassieke muziek te laten ontdekken. Ik speel graag mee met mijn leerlingen, waardoor ze beter leren luisteren en aanpassen en bovendien geeft dat extra inspiratie voor o.a. de toonvorming.
Naast het doceren van beginners en gevorderden , kinderen of volwassenen, coach ik ook met plezier mensen die orkestauditie of toelating willen doen.

Na 25 jaar lang ervaring opgedaan te hebben, geef ik les gebaseerd op de wereldberoemde Hongaarse methode van Antal Friss die de cellotechniek door middel van fraaie, in het gehoor liggende liedjes benadert.

In het begin van mijn studieperiode kreeg ik cellolessen van de mede-oprichter van de Antal Friss cellomethode. Daarna heb ik mijn opleiding op verschillende conservatoria, de Franz Liszt Academie in Boedapest, het Conservatorium van Amsterdam en het Conservatorium te Brussel voltooid en ondertussen heb ik meerdere nationale en internationale prijzen verworven. Ik speel veel in verschillende orkesten en in kamermuziekverband als de cellist van het Prometheus Duo.

Stuur mij graag een bericht en laat ons een eerste les afspreken.

Aanbevelingen van Csaba E.

5 (1)

Barry L.

Aangemaakt op 25/10/19

Csaba is een heel ervaren cellist, plezierig in de omgang met veel geduld en goed uitleg, ook aandacht voor de muzikale kant, dus niet alleen techniek - dan maak je echt muziek!

Csaba E. tags

Geeft les in het Nederlands, Engels en Hongaars Geeft les aan volwassenen en kinderen Geeft les op conservatorium-niveau

Meestal begint het hier:

Reactietijd 4 uur. en 24 min.

Locatie

 • Bij docent

  1054KT Amsterdam

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

  In repetitieruimte

  1054kt Amsterdam

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 4 uur. en 24 min.

Vergelijkbare docenten

...