Csaba E.

(1)

Om

Instrument
Cello
Plaats
Amsterdam. Bij leerling. In repetitieruimte.
Reactietijd
2 uur. en 1 min.

Over Csaba E.

Op mijn lessen schenk ik naast de beheersing van het instrument veel aandacht aan de muzikale karakters van het spel en mijn doel is om de schoonheden van de klassieke muziek te laten ontdekken. Ik speel graag mee met mijn leerlingen, waardoor ze beter leren luisteren en aanpassen en bovendien geeft dat extra inspiratie voor o.a. de toonvorming.
Naast het doceren van beginners en gevorderden , kinderen of volwassenen, coach ik ook met plezier mensen die orkestauditie of toelating willen doen.

Na 25 jaar lang ervaring opgedaan te hebben, geef ik les gebaseerd op de wereldberoemde Hongaarse methode van Antal Friss die de cellotechniek door middel van fraaie, in het gehoor liggende liedjes benadert.

In het begin van mijn studieperiode kreeg ik cellolessen van de mede-oprichter van de Antal Friss cellomethode. Daarna heb ik mijn opleiding op verschillende conservatoria, de Franz Liszt Academie in Boedapest, het Conservatorium van Amsterdam en het Conservatorium te Brussel voltooid en ondertussen heb ik meerdere nationale en internationale prijzen verworven. Ik speel veel in verschillende orkesten en in kamermuziekverband als de cellist van het Prometheus Duo.

Stuur mij graag een bericht en laat ons een eerste les afspreken.

Csaba E. tags

Geeft les in het Nederlands, Engels en Hongaars Geeft les aan volwassenen en kinderen Geeft les op conservatorium-niveau

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Locatie

 • Bij docent

  1054KT Amsterdam

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

  In repetitieruimte

  1054kt Amsterdam

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Aanbevelingen van Csaba E. 5

Barry L.

Aangemaakt op 25/10/19

Csaba is een heel ervaren cellist, plezierig in de omgang met veel geduld en goed uitleg, ook aandacht voor de muzikale kant, dus niet alleen techniek - dan maak je echt muziek!

Vergelijkbare docenten

...