Carlos G.

Bevoegd docent in: Viool

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les in het Spaans, Engels en Nederlands
Helpt je bij plankenkoorts en prestatiestress
Gespecialiseerd in Klassieke Muziek

Bevoegd docent in: Viool

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les in het Spaans, Engels en Nederlands
Helpt je bij plankenkoorts en prestatiestress
Gespecialiseerd in Klassieke Muziek

Vanaf 19,20 € per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Prijsinformatie

Locatie

Online

Bij docent
8017GH Zwolle

Bij leerling

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les in het Spaans, Engels en Nederlands
Helpt je bij plankenkoorts en prestatiestress
Gespecialiseerd in Klassieke Muziek
  •  Carlos G. biedt online lessen aan

    • We bieden ook online lessen aan, waardoor je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muzikanten van Nederland.
    • We hebben een digitaal portaal dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door met muziekles een bericht te sturen naar onze docent Carlos G.

Over Carlos G.

Van Spanje naar Nederland:

Hola! Mijn naam is Carlos, Spaanse violist die in Nederland studeert.

Toen ik voor het eerst naar Nederland kwam voor mijn Erasmus jaar, realiseerde ik me hoeveel passie en respect dit land heeft voor klassieke muziek. Het muzikale niveau, de verschillende mogelijkheden en de liefde voor muziek van het Nederlandse volk zorgden ervoor dat ik bleef om mijn Bachellor af te maken bij Sarah Kapustin aan ArtEZ (Zwolle). 

Op dit moment studeer ik voor een master bij Carla Leurs aan de HKU (Utrecht).

Passie en Muzikaliteit:

Mijn passie voor lesgeven begon met mijn vader (55 jaar) en neefje (9 jaar), die wilden beginnen met vioolspelen. Sindsdien heb ik zowel in Spanje als in Nederland lesgegeven aan leerlingen van verschillende leeftijden en niveaus; beginners, halfgevorderden en gevorderden.

Techniek is erg belangrijk, maar het is essentieel om muziek te maken en erover na te denken vanaf het allereerste begin. Muziek moet boven alle andere aspecten staan, terwijl de instrumentale techniek het gereedschap is om de emoties en de boodschap die we willen kunnen uitdrukken. Daarom denk ik dat het belangrijk is om te werken aan die aspecten waarin de student geïnteresseerd is, of het nu klassieke muziek, pop of jazz is.


Kennis en Methodologie:

Door mijn late begin met vioolstudie (15 jaar) kan ik me mijn leerproces herinneren en dezelfde methodes herhalen voor verdere verbeteringen. Het hebben van een meer volwassen aanpak vanaf het begin maakte mijn proces effectiever, efficiënter en sneller. Toch zou dit niet mogelijk zijn zonder mijn passie voor muziek en mijn liefde voor zelfstudie.

Podiumvrees:

Een van mijn prioriteiten is dat mijn leerlingen spelen zonder druk, angst of onzekerheid, zodat ze zich kunnen concentreren op het communiceren en uitdrukken van hun emoties. Daarom heb ik een groot vermogen om podiumvrees technieken aan te leren.

Speel je graag duetten of kamermuziek?:

Ik speel graag met mijn leerling duetten om het samenspel te verbeteren! Ik combineer ook mijn leerling zodat ze elkaar leren kennen en samen kunnen spelen. Wil je ook met een ensemble spelen? Ik kan ook helpen voor kamermuziekgroepen als je die al hebt.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!


Deel het profiel van Carlos op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder