Carlos G.

Voldoen Carlos G.

Om

Instrument
Viool, Altviool
Plaats
Online. Utrecht. In repetitieruimte.
Reactietijd
0 uur. en 6 min.

Over Carlos G.

Hola!

Ik ben Carlos Gómez Lorente (1992), professioneel violist en viooldocent.

Ik begon viool te spelen toen ik 15 jaar oud was. Hierdoor kan ik me dus nog goed herinneren met welke methodes en technieken ik het viool spelen geleerd heb. Deze ervaringen neem ik zeker mee in mijn docentschap. Door deze inzichten kan ik elke leerling lesgeven naar zijn/haar verlangens en behoeften.

Mijn passie voor het lesgeven begon toen mijn vader en neefje viool wilden leren spelen. Sindsdien ben ik vele studenten blijven onderwijzen omdat ik energie en inspiratie krijg van mijn studenten. In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende leerlingen les gegeven en hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met het gebruiken van verschillende methodieken.

Lesgeven is een grote verantwoordelijkheid. Mijn prioriteit is om de leerling plezier te laten beleven tijdens het leren en om de muzikaliteit/creativiteit te stimuleren. Elke leerling is anders en heeft andere interesses, daarom zal ook elke leerling op een andere manier en met een andere methode les hebben. De stijlen waarin ik les geef kunnen variëren van klassiek tot jazz, pop, etc.

Ik heb zowel in Spanje als in Nederland lesgegeven aan studenten van verschillende niveaus: beginners, amateurs, gevorderd. Ik geef dus les aan studenten die zich voorbereiden op het conservatorium, maar ook aan de allereerste beginners.

Omdat ik uit Spanje kom, kan ik lesgeven in het Spaan, Engels en Nederlands.

Carlos G. tags

Geeft les in het Spaans, Engels en Nederlands Helpt je bij plankenkoorts en prestatiestress Gespecialiseerd in Klassieke Muziek Lessen compositie en muziektheorie zijn ​​open voor iedereen

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  3582 LD Utrecht

  In repetitieruimte

  1406 NR Gooise Meren

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Vergelijkbare docenten

...