Bruno F.

Bruno F.

Prijs

Vanaf 27,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Geeft les:

Gitaar, Muziektheorie

Over Bruno F.

Hoi! Ik ben Bruno, een klassieke gitarist. Ik kom oorspronkelijk uit Portugal en via Spanje ben ik uiteindelijk in 2015 naar Nederland gekomen om mij hier verder te specialiseren in de klassieke gitaar bij Enno Voorhorst en om mijn Master in Music af te ronden door de mentorschap van Meester Carlo Marchione.

Als muzikant, uitvoerder en arrangeur vind ik de gitaar een heel bijzonder instrument. Het is veelzijdig en ik zie het als een klein orkest, met veel kleuren. De directe verbinding tussen de muzikant en de geproduceerde klank is een ervaring die alleen de gitaar kan bieden. Deze ervaring wil ik overbrengen aan mijn leerlingen.

In mijn lessen staat de leerling centraal, het opbouwen van een mooie artistieke lijn en band waardoor je muzikaal en technisch heel veel leert, hetzij je volwassen, kind, gevorderde of beginner bent. Bij mij kan je voornamelijk klassieke muziek leren maar ik werk ook graag met andere stijlen geschikt voor nylon snarige gitaar (pop, folk, ...). Ik vind het belangrijk om een goed band met de leerling te hebben om een fantastisch resultaat te behalen.

Van belang is ook het leren van muziek theorie zoals akkoorden, toonladders, solf├ęge (gehoortraining), tablatuur en bladmuziek. Het is niet verplicht, maar wel nuttig om goed de theorie te leren.

Voorbereiden voor auditie
Ben je op zoek naar een muziek opleiding? Ik bied een intensief programma aan, gericht op het voorbereiden van een auditie.

Ben je benieuwd? Vraag je proefles bij mij aan!

Bruno F. tags

Gespecialiseerd in Klassieke Muziek Geeft les aan kinderen en volwassenen Geeft les in het Nederlands, Engels, Spaans en Portugees

Meestal begint het hier:

Reactietijd 16 uur. en 36 min.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  2771SC Alphen aan Den Rijn

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 16 uur. en 36 min.

Vergelijkbare docenten

...