Bea K.

Bevoegd docent in: Gitaar, Zang en gitaar, Klassieke zang, Muziek in de peuterspeelzaal, Zang, Zang, Zang, Klassieke zang, Vocals and guitar, Gitaar

Biedt ook online lessen aan.

Bevoegd docent in: Gitaar, Zang en gitaar, Klassieke zang, Muziek in de peuterspeelzaal, Zang, Zang, Zang, Klassieke zang, Vocals and guitar, Gitaar

Biedt ook online lessen aan.

Vanaf 24,00 € per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie

Online

Bij docent
4001HR Tiel

Bij leerling

Biedt ook online lessen aan.
  •  Bea K. biedt online lessen aan

    • We bieden ook online lessen aan, waardoor je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muzikanten van Nederland.
    • We hebben een digitaal portaal dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door met muziekles een bericht te sturen naar onze docent Bea K.

Over Bea K.

Ik geef op een ontvankelijke manier les en pas me aan aan het niveau van de leerling. Ik heb veel geduld en geef niet gauw op. Iedereen kan iets leren spelen. Als gitaardocent gebruik ik de methode Joep Wanders voor beginners. Gevorderden kunnen eigen materiaal meenemen waarbij ik aansluit.

Ik begin meestal met een verkenning op het instrument: ik laat de snaren aanslaan, de leerling kan kloppen op het hout, aanslaan bij de toets en de kam enz. Daarna leer ik de vallende aanslag aan: eerst de wijsvinger en de middelvinger, de wisselslag, dan de duim. Langzamerhand gaan we twee snaren aanslaan: een losse bas met een toon. Ook het arpeggio spel komt aan de orde. We ontdekken een favoriete stijl (pop, klassiek, flamenco, wereldmuziek) en leren zo gewenste akkoorden spelen.

Ik leer de leerling noten lezen en spelen. Ik breng de beginselen over maat en ritme bij. Voor alles is plezier belangrijk. Ik probeer muziek te laten beleven en speel geregeld een tweede stem of akkoorden ter begeleiding van de leerling mee. Ik zing vaak de melodie van een lied mee.
Ik ben ook muziektherapeut en kan uitstapjes maken naar andere instrumenten als dat de muzikaliteit op het lesinstrument ten goede komt. Denk aan een ritme-oefening op een trommel of een klank uit de klankschaal ter ontspanning.

Ik ben klassiek geschoold en gebruik de klassieke techniek graag als basis. Verder speel ik flamenco gitaar. Ook kun je bij mij terecht om akkoorden te leren spelen en zo eigen gekozen liederen te begeleiden. Ik sluit me aan bij de tijd van het jaar en speel bv. sinterklaas- en kerstliederen met de kinderen en volwassenen die dit willen.
Ik geef al meer dan dertig jaar gitaarles aan volwassenen en kinderen. Ik heb een eigen atelier in Tiel.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!


Deel het profiel van Bea op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder