Voldoen Bea K.

Om

Instrument
Gitaar, Zang en gitaar, Klassieke zang, Muziek in de peuterspeelzaal, Zang, Zang, Zang, Klassieke zang, Vocals and guitar, Gitaar
Plaats
Tiel. Bij leerling.

Over Bea K.

Ik geef op een ontvankelijke manier les en pas me aan aan het niveau van de leerling. Ik heb veel geduld en geef niet gauw op. Iedereen kan iets leren spelen. Als gitaardocent gebruik ik de methode Joep Wanders voor beginners. Gevorderden kunnen eigen materiaal meenemen waarbij ik aansluit.

Ik begin meestal met een verkenning op het instrument: ik laat de snaren aanslaan, de leerling kan kloppen op het hout, aanslaan bij de toets en de kam enz. Daarna leer ik de vallende aanslag aan: eerst de wijsvinger en de middelvinger, de wisselslag, dan de duim. Langzamerhand gaan we twee snaren aanslaan: een losse bas met een toon. Ook het arpeggio spel komt aan de orde. We ontdekken een favoriete stijl (pop, klassiek, flamenco, wereldmuziek) en leren zo gewenste akkoorden spelen.

Ik leer de leerling noten lezen en spelen. Ik breng de beginselen over maat en ritme bij. Voor alles is plezier belangrijk. Ik probeer muziek te laten beleven en speel geregeld een tweede stem of akkoorden ter begeleiding van de leerling mee. Ik zing vaak de melodie van een lied mee.
Ik ben ook muziektherapeut en kan uitstapjes maken naar andere instrumenten als dat de muzikaliteit op het lesinstrument ten goede komt. Denk aan een ritme-oefening op een trommel of een klank uit de klankschaal ter ontspanning.

Ik ben klassiek geschoold en gebruik de klassieke techniek graag als basis. Verder speel ik flamenco gitaar. Ook kun je bij mij terecht om akkoorden te leren spelen en zo eigen gekozen liederen te begeleiden. Ik sluit me aan bij de tijd van het jaar en speel bv. sinterklaas- en kerstliederen met de kinderen en volwassenen die dit willen.
Ik geef al meer dan dertig jaar gitaarles aan volwassenen en kinderen. Ik heb een eigen atelier in Tiel.

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Locatie

  • Bij docent

    4001HR Tiel

    Bij leerling

    0 - 8 EUR

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Vergelijkbare docenten

...