Bea K.

Bevoegd docent in Gitaar, Zang en gitaar, Klassieke zang, Muziek in de peuterspeelzaal, Zang, Singing, Vocals, Classical singing, Vocals and guitar, Guitar

Bevoegd docent in Gitaar, Zang en gitaar, Klassieke zang, Muziek in de peuterspeelzaal, Zang, Singing, Vocals, Classical singing, Vocals and guitar, Guitar

Vanaf 19,13 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 15% korting op een seizoensplan.

Lesgeven

Bij docent:
4001HR Tiel

Over Bea K.

Ik geef op een ontvankelijke manier les en pas me aan aan het niveau van de leerling. Ik heb veel geduld en geef niet gauw op. Iedereen kan iets leren spelen. Als gitaardocent gebruik ik de methode Joep Wanders voor beginners. Gevorderden kunnen eigen materiaal meenemen waarbij ik aansluit.

Ik begin meestal met een verkenning op het instrument: ik laat de snaren aanslaan, de leerling kan kloppen op het hout, aanslaan bij de toets en de kam enz. Daarna leer ik de vallende aanslag aan: eerst de wijsvinger en de middelvinger, de wisselslag, dan de duim. Langzamerhand gaan we twee snaren aanslaan: een losse bas met een toon. Ook het arpeggio spel komt aan de orde. We ontdekken een favoriete stijl (pop, klassiek, flamenco, wereldmuziek) en leren zo gewenste akkoorden spelen.

Ik leer de leerling noten lezen en spelen. Ik breng de beginselen over maat en ritme bij. Voor alles is plezier belangrijk. Ik probeer muziek te laten beleven en speel geregeld een tweede stem of akkoorden ter begeleiding van de leerling mee. Ik zing vaak de melodie van een lied mee.
Ik ben ook muziektherapeut en kan uitstapjes maken naar andere instrumenten als dat de muzikaliteit op het lesinstrument ten goede komt. Denk aan een ritme-oefening op een trommel of een klank uit de klankschaal ter ontspanning.

Ik ben klassiek geschoold en gebruik de klassieke techniek graag als basis. Verder speel ik flamenco gitaar. Ook kun je bij mij terecht om akkoorden te leren spelen en zo eigen gekozen liederen te begeleiden. Ik sluit me aan bij de tijd van het jaar en speel bv. sinterklaas- en kerstliederen met de kinderen en volwassenen die dit willen.
Ik geef al meer dan dertig jaar gitaarles aan volwassenen en kinderen. Ik heb een eigen atelier in Tiel.

Hoe werkt het?

Bericht sturen met jouw gegevens.

2. We nemen contact op.

De docent en/of een medewerker neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Bea op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen