Bart E.

Bevoegd docent in Muziekproductie, Music production, Ableton Live, Music Theory, Muziektheorie

Bevoegd docent in Muziekproductie, Music production, Ableton Live, Music Theory, Muziektheorie

Vanaf 13,50 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 10% korting op een strippenkaart.

Lesgeven

Bij docent:
1383CH Weesp

Bij leerling

In repetitieruimte:
1012 JS Amsterdam-Centrum

Over Bart E.

Ik ben Bart van Eijden, ik ben 20 en zit in het derde jaar van mijn studie Elektronische Muziek aan het Conservatorium van Haarlem. Sinds ik 13 ben maak ik elektronische muziek. Het genre waarin ik begon met produceren is Dubstep, hierna ben ik overgestapt naar Drum and Bass, maar nu ben ik daar ook van afgestapt en maak ik muziek in veel verschillende genres. Samen met twee andere jongens maak ik House muziek, ook werk ik samen met een band en een zangeres, met dit groepje maken we elektronische pop met Soul en Jazz invloeden.

Onder de naam Eyden maak ik mijn eigen muziek. Hiermee probeer ik mijn eigen genre te creëren, ik maak gebruik van opnames die ik zelf maak met mijn microfoon en hiermee maak ik muziek met invloeden uit Hiphop, Dubstep, House en nog veel meer. Het leuke aan elektronische muziek vind ik dat je alles kunt maken en eindeloos kunt experimenteren. Het is de meest creatieve richting in muziek omdat je vrijwel alles kunt doen wat je wil.

Ik werk in Ableton Live, als je les van mij gaat krijgen zal dat dus ook in Ableton zijn. Mijn lessen zal ik volledig aanpassen op wat jij wil en wat jouw interesses zijn. Als je nog niet thuis bent in het programma kan ik daar alles over vertellen en we kunnen elk genre behandelen waar je in bent geïnteresseerd, denk aan: Techno, House, Dubstep, Drum and Bass, Future Bass, Hiphop, Trap.
In mijn lessen zal ik je ook leren over muziektheorie, bijvoorbeeld over akkoorden, melodieën en toonladders. Ook kan ik uitleg geven over het opnemen van instrumenten en het mixen van muziek, denk hierbij aan het gebruiken van compressors, equalizers en andere effecten.

Kom een keertje kennismaken als het je leuk lijkt! Mij in ieder geval wel!

Hoe werkt het?

Bericht sturen met jouw gegevens.

2. We nemen contact op.

De docent en/of een medewerker neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Bart op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen