Anna S.

Bevoegd docent in Altviool, Violin, Viola, Viool

Bevoegd docent in Altviool, Violin, Viola, Viool

Vanaf 22,50 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 10% korting op een strippenkaart.

Lesgeven

Bij docent:
3582TC Utrecht

Over Anna S.

Hallo! Ik ben Anna en ik wil graag mijn passie voor muziek in het algemeen en voor de (alt)viool in het bijzonder delen. Ik raakte verliefd op opera als jong meisje en vind dat de klank van de altviool van alle instrumenten het meest op de menselijk stem lijkt. Ik zou je graag willen helpen om op je (alt)viool te leren ‘zingen’.

Volgens mij zijn de beste lessen een dialoog tussen docent en leerling, waar allebei enthousiast en nieuwsgierig zijn. Als docent probeer ik altijd inspiratie te geven in een gezellige sfeer en kom ik met oplossingen en suggesties. Klassiek, barok en tango zijn mijn specialisaties. Ik kan ook helpen met voorbereiden voor audities en ik vind het superleuk om coaching te geven aan kamermuziekensembles.

Ik heb veel ervaring zowel als uitvoerend musicus en als docent. Voor mijn verhuizing naar Nederland in 2012 zat ik als vast lid in het Hallé Orkest (Manchester, VK) en nu speel ik als remplaçant met o.a. het Koninklijke Concertgebouworkest, het Nederlands Kamerorkest, Nederlands Philharmonisch Orkest en Amsterdam Sinfonietta. Ik speel met heel veel plezier ook op authentieke instrumenten en bij tango ensembles.

Ik heb ook gewerkt als docent viool, altviool en kamermuziek voor getalenteerde jeugd bij the Royal Northern College of Music Junior Department, Manchester, VK, en daarvoor bij Westminster Underschool, Londen en als assistent bij the Royal Academy of Music First String Experience (vanaf 4 jaar). Op dit moment geef ik alleen les aan tieners en volwassenen overdag tijdens schooluren.

Als je vindt dat ik misschien de juiste docent voor jou ben, stuur me een bericht en kom even met me kennismaken tijdens een proefles!

Hoe werkt het?

Bericht sturen met jouw gegevens.

2. We nemen contact op.

De docent en/of een medewerker neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Anna op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen