Anastasia V.

Geeft les in het Nederlands, Engels, Russisch en Frans
Bevoegd docent in dwarsfluit, traverso (barokfluit), blokfluit, muziektheorie, piano
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

Online

Bij docent

1087AZ Amsterdam

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

1087AZ Amsterdam

Anastasia tags

Geeft les in het Nederlands, Engels, Russisch en Frans
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Over Anastasia V.

Je kunt muziek maken met slechts één noot!
Ik geef fluitlessen voor alle leeftijden blokfluit, piano en theorie. Ik spreek Frans & Russisch (tweetalig), Engels en Nederlands.
Ik woon in Amsterdam-IJburg. U kunt bij mijn studio les hebben of ik kan naar u komen.
Woon je niet in Amsterdam of kom je maar zelden? Dan is een mix van online en face-to-face mogelijk.

Laat me je uitnodigen in de wereld van muziek!
Ik geloof dat het maken van muziek geweldige eigenschappen kan ontwikkelen bij een persoon van elke leeftijd: het vermogen om te luisteren, het vermogen om het lichaam te voelen, om emoties beter te identificeren en door te leven, het gevoel voor tijd...
Daarom ben ik bijna tien jaar geleden begonnen met lesgeven en ben ik nog steeds gepassioneerd en toegewijd aan dit vakgebied, naast mijn activiteiten als performer. Ik heb zelf een zeer degelijke opleiding (conservatoria van Versailles, Parijs en Amsterdam in moderne en historische fluiten), dus ik kan consultaties aanbieden voor alle niveaus. Maar bewust van de vraag, vertel ik hier liever wat meer over mijn lesgeven aan beginnende/amateurstudenten.
In de loop der jaren heb ik een pad voor mijn studenten gebouwd dat de technische ontwikkeling en de wens om zichzelf uit te drukken en plezier te hebben met het instrument respecteert. In de eerste fase geef ik bij elke bijeenkomst de tools en de kennis om een ​​aspect van het instrument onder de knie te krijgen. Het doel van deze fase is om de student in korte tijd technisch onafhankelijk te maken, zodat hij op elk geschikt moment kan spelen en zelf kan kiezen wat hij wil spelen. We ontdekken zo snel mogelijk de wereld van improvisatie om het instrument te gebruiken voor zelfexpressie. En geloof me, je kunt muziek maken met slechts één noot! :)
De theorie speelt een essentiële rol in de les en heeft een eigen ruimte. Ik begeleid mijn leerlingen om muziek te begrijpen als een mooie taal. De stukken die we spelen worden vaak ondersteund door een inleiding met een verhaal over hun ontstaan.

Uiteindelijk lever ik het instrument(en) voor de proefles. De prijzen voor kinderfluiten en blokfluiten beginnen vanaf slechts 15€ (!). Een goede fluit om mee te beginnen is vanaf €15 p.m. te huur of vanaf €600 als je het wilt kopen. En vergeet Marktplaats niet :)

Anastasia tags

Geeft les in het Nederlands, Engels, Russisch en Frans

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder