Agnes L.

Bevoegd docent in gitaar, gitaar
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Responstijd is 100+ hours

Locatie

Bij docent

3572WT Utrecht

Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Responstijd is 100+ hours

Over Agnes L.

Hoi gitaarliefhebber, Ik ben Agnes Leopold en ik geef al ruim 30 jaar gitaarles. Ik kan je alle stijlen leren, van liedjes met simpele akkoorden tot een klassiek stuk van Bach, als het maar akoestisch is.
De lessen zijn individueel of in kleine groepen, 2 of 3 tegelijk. Een les duurt meestal 30 minuten voor een beginner en 45 minuten voor een gevorderde leerling. Ik ben zelf klassiek geschoold, dus zal er voor zorgen dat je een goede techniek en een juiste houding leert.
Verder kun je alles leren over muziektheorie, toonladders en akkoorden, hoe je het beste kan oefenen, je gitaar kan stemmen en je je nagels kan verzorgen.
Ik geef thuis les in Tuindorg-Oost in Utrecht.

Over mij
Ik ben in 1991 afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam.
In de zomer ging ik daarnaast ook nog vaak een maand naar Cordoba, Spanje om les te nemen bij Benjamin Verdery.
Samen met Gert de Vries vormde ik een gitaarduo 'Duo Duomo' en studeerden we samen verder in Nederland bij Pavel Steidl en in New York bij Benjamin Verdery. We namen deel aan diverse concoursen en gaven concerten in binnen en buitenland.

Ik zie je graag op een proefles!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder