Zo kun je muziekdocent bij ons worden

Muziekonderwijs.nl is een online platform waar leerlingen een muziekdocent vinden en lessen boeken. Het platform is ontwikkeld in Denemarken en is nu ook live in Nederland! Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste en inspirerende muziekdocenten. Alle stijlen, instrumenten en zangstemmen zijn welkom.

Wie zijn wij
Wij zijn Søren Ballegaard, initiatiefnemer van Muziekonderwijs.nl in Nederland en Asbjørn Eggers, bedenker van musikundervisning.dk in Denemarken. Wij worden zowel in Nederland als in Denemarken ondersteund door een klein team van medewerkers.

Wat bieden wij jou?
Wil jij graag muziekles geven, maar zie je op tegen de administratie? Houd je van muziek, maar minder van reclame maken? Meld je dan aan als docent bij Muziekonderwijs.nl.

Wij verzorgen de werving van jouw leerlingen. Ook zorgen we er ervoor dat jouw werkzaamheden maandelijks gefactureerd worden en dat deze factuur direct in jouw administratie terecht komt.

Daarmee is een goede service en een snelle afhandeling makkelijk bereikbaar voor jou als docent. Wij willen dat jouw lespraktijk een succes worden.

Spreekt dit concept je aan, dan nodig ik je uit om je ook als docent aan te melden bij Muziekonderwijs.nl.

Vragen zijn welkom
Heb jij vragen? Stuur ons gerust een e-mail op info@muziekonderwijs.nl of bel ons op 06 1215 1583.Ken je iemand - of meerdere mensen - die ook interesse zouden kunnen hebben in Muziekonderwijs.nl, wijs hen dan op deze website of laat het ons weten.

Met vriendelijke groet
Søren Ballegaard
CEO Muziekonderwijs.nl

Gebruikergegevens
Je persoonlijke gegevens