Leer jouw eerste Akkoorden op de Piano

De piano is een goed instrument om mee te beginnen, omdat je snel de gemakkelijke piano akkoorden leert en daardoor snel veel muziekstukken onder de knie krijgt.

Het is een goed idee om online te zoeken als je nieuwe nummers wilt leren spelen, maar als je nog meer wilt leren en je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, is het een goed idee om een ervaren docent te benaderen.

Als je een beginner bent, kun je hieronder je eerste piano akkoorden leren.

Veel plezier en geniet van je eerste ervaring met piano akkoorden! :)

Basis akkoorden

Bron mubase.dk
C AkkoordD AkkoordDm Akkoord
Em AkkoordF Akkoord
G AkkoordGm AkkoordA Akkoord
Am AkkoordBb AkkoordBm Akkoord

Krijg pianolessen

Bij Musikundervisning.nl hebben we een groot aanbod aan muziekonderwijs, zowel binnen het solo- als het groepsonderwijs. Al onze leraren zijn bekwaam en hebben meerdere jaren muziekonderwijs gevolgd. Als je nog beter wilt worden op de piano, kun je hieronder de juiste pianoleraar vinden. Vind meer informatie op het profiel van de leraar en neem gemakkelijk contact met ze op:

  • Pianolessen in Amsterdam

  • Pianolessen in Rotterdam

  • Pianolessen in Den Haag

  • Wat is muziekonderwijs.nl?

    Lessen vinden plaats thuis bij de leerling, bij de docent of in een repetitieruimte gekoppeld aan de docent. Wij werken er elke dag hard aan om de beste voorwaarden te scheppen voor muziekles, zodat jij als leerling zo gemakkelijk en veilig mogelijk goed onderwijs van een deskundige muziekdocent kunt krijgen. Samen met deze docent kun je op een goede manier de muziek verkennen. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een geschikte docent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected].