Les in elektronische muziek
- gekwalificeerde les in Ableton, Logic, Protools og Cubase

Hier vind je onze keuze aan docenten elektronische muziek. We hebben docenten in verschillende steden in het land en geven o.a. les in Ableton Live, algemene muziekproductie og Pro Tools.

Joveek M.    

Geeft les in Muziekproductie Producer Music production Songwriting Cubase Mixing Ableton Live Logic
Amsterdam Amsterdam Vanaf 20 euro per 30 min.
Toon profiel

Cord H.    

Geeft les in Contrabas Bas Piano Logic Ableton Live
Amsterdam Amsterdam Vanaf 22.5 euro per 30 min.
Toon profiel

Tatiana R.    

Geeft les in Flute Max/MSP Ableton Live Audacity Musical theory Music production Muziek voor dreumesen Dwarsfluit
Amsterdam Vanaf 20 euro per 30 min.
Toon profiel

Harm    

Geeft les in Gitaar Guitar Ableton Live Muziektheorie Musical theory Muziekproductie Music production
The Hague Vanaf 15 euro per 30 min.
Toon profiel

Nello B.    

Geeft les in Drums Muziekproductie Ableton Live Logic
Rotterdam Vanaf 17.5 euro per 30 min.
Toon profiel

WIST JE DAT…

Elektronische muziek al is begonnen aan het einde van de negentiende eeuw? Deze muziek in de jaren 70 populair werd vooral dankzij de Duitse band Kraftwerk? Dat vrijwel alle hedendaagse populaire muziek elektronisch geproduceerd wordt met programma's als Cubase, Ableton Live, Pro Tools en Logic Pro?

LES IN ELEKTRONISCHE MUZIEK

Electronica, Drum N Bass, dubstep, techno, hardstyle en dance zijn slechts een paar van de vele namen uit een baanbrekend muziekgenre dat wordt aangeduid met de term elektronische muziek. Als je ervan droomt om de volgende Skrillex, Avicii of Daft Punk te worden en toch ergens zult moeten beginnen, waarom dan niet gelijk bij iemand die er verstand van heeft? Zo voorkom je veel gedoe met het doornemen van allerlei online video's in een poging om opzetten en inregelen in je mixprogramma onder de knie te krijgen. Bij Muziekonderwijs.nl word je binnengeleid in de wereld van de elektronische muziek door een docent met kennis van zaken!

BEVOEGDE DOCENTEN OP ALLE NIVEAUS

Je hoeft niet bang te zijn dat je als beginner geen docent vindt op jouw niveau. Bij Muziekonderwijs.nl spannen wij ons in om docenten te vinden die les kunnen geven aan leerlingen van alle leeftijden en op alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je voor de eerste keer Garageband (of andere mixprogramma) opent of dat je er zelf al mee gewerkt hebt. Wij garanderen dat je een goed opgeleide leraar krijgt op jouw niveau!

KINDEREN EN ELEKTRONISCHE MUZIEK

Bij Muziekonderwijs.nl streven we ernaar dat je met een gerust gevoel je kind kunt overlaten aan vaardige docenten. We hebben een aantal eisen waaraan alle docenten moeten voldoen. Door middel van een sollicitatieprocedure kunnen we garanderen dat jouw kind goede en veilige privélessen krijgt.

WE HELPEN JE MET HET VINDEN VAN DE JUISTE

Als je hulp nodig hebt met het vinden van de meest geschikte docent, stuur dan een mail naar info@muziekonderwijs.nl of neem contact met ons op op telefoon: +31 (0) 6 1215 1583
Muziekonderwijs.nl | Copyright 2016 | 856691781 | Geestbrugkade 35, 2281 CX Rijswijk | Tlf.: 085 833 99 83 | info@muziekonderwijs.nl