Aanmelding

Aanmelding geschiedt online via de knop Aanmelden voor elke groep en wordt vervolgens bevestigd per e-mail die vóór het begin van de groep verstuurd wordt. De betaling van de groep gebeurt vóór het begin van de groep via de inschrijvingsmail.

Betaling met iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.

Afmelding en terugbetaling

Afmelding is toegestaan tot 14 dagen voor de geplande aanvang van de groep. Daarna is de aanmelding bindend en is het bedrag niet restitueerbaar, ongeacht de reden van afmelding. Bij afmelding eerder 14 dagen voor de geplande aanvang van de groep wordt het bedrag terugbetaald met inhouding van administratiekosten ad euro ??

Betaling en aanmelding

Als er plaats is in de groep, wordt er binnen 1-2 werkdagen contact met je opgenomen door de docent of de administratie om de plaats te bevestigen. Wij sturen vervolgens een e-mail over de betaling, die moet worden bevestigd. Registratie is pas van toepassing vanaf het moment dat de bestelling wordt uitgevoerd.

Wisselingen van docent en plaats worden voorbehouden, evenals annulering/verlenging vanwege ziekte e.d.. Eventuele geannuleerde sessies (bv. wegens ziekte) worden uitgevoerd in het verlengde van de geplande cursus.

Informatie over klachtenprocedure

Bij het indienen van een klacht, dien je ons e-mailadres info@muziekonderwijs.nl te vermelden.