Vind de juiste docent door hieronder te zoeken

Zangles

Hetgeen waarnaar je op zoek bent, valt helaas op dit ogenblik niet binnen ons lessenpakket.
Probeer eventueel te klikken op priveles of goepsles voor meer opties.

Je bent ook van harte welkom om te mailen naar [email protected] of ons te bellen op telefoonnummer 06 12 15 15 83.

Neem contact op

Stel hier jouw vraag aan het team
* verplichte velden

Bericht verzonden!

Wij nemem zo snel mogelijk contact op.

Leer zingen

Zing je? Wil je leren zingen? Waarom neem je geen zangles met een van onze deskundige docenten! Al onze docenten hebben een schat aan kennis in het lesgeven en zijn ook professionele artiesten. Ze kunnen je helpen om je eigen unieke muzikale reis af te leggen. Onze docenten hebben ervaring in alle genres: van Rock en Pop tot klassiek, tot Jazz en Musical Theatre.

Professionele, vertrouwde zangdocenten!

Bij Muziekonderwijs.nl zijn we marktleiders op het gebied van bescherming en kinderbescherming. Al onze docenten hebben het verbeterde VOG-certificaat en delen onze visie voor een gereguleerde, online collegeplatform. Daarom weet je dat je lessen van hoge kwaliteit zijn en ook zo veilig mogelijk zijn.

Zingen is goed voor je!

Het is bewezen dat zingen enorme voordelen biedt voor zowel de fysieke als mentale gezondheid. Zingen kan therapeutisch werken, het maakt endorfines vrij, maar kan ook een grote stress verlichter zijn. Om nog maar te zwijgen over dat zingen in een koor een geweldige manier is om te socialiseren en nieuwe mensen te ontmoeten.

Zoek je lessen voor een andere instrument?

  1. Saxofoonles
  2. Gitaarles
  3. Pianoles
  4. Drumles
  5. Trompetles
  6. Vioolles

Contact?

Als je nog vragen hebt, neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Vrijdagavond in Diligentia naar een te gek concert geweest van mijn zangdocente Veronique Sodano. Nederlandstalige jazz, eigen liedjes, prachtige zang. En ik vond haar al een goede, superleuke en enthousiaste zangjuf......"

5 van 5

Sylvia Stekelenburg - Leerling bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek