Marijn W.

(1 review)
Geeft les aan kinderen vanaf 12 jaar
Bevoegd docent in bass guitar, bas, bass, basgitaar
Vanaf 14,40 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 14 uur. en 35 min.

Locatie

Online

Bij docent

3552 XE Utrecht

Marijn tags

Geeft les aan kinderen vanaf 12 jaar
Vanaf 14,40 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 14 uur. en 35 min.

Over Marijn W.

Mijn naam is Marijn en ik geef basgitaarles in Utrecht. Plezier in muziek maken staat voorop tijdens mijn lessen. Leerlingen vanaf 12 jaar en van alle speelniveaus zijn welkom, en er kan aandacht worden besteed aan allerlei verschillende muziekstijlen; pop, jazz, funk, reggae, blues, soul, RnB, rock, etc.

Iedere leerling heeft zijn eigen muzieksmaak, ambities en talenten, en daarom kijken we samen naar welke lesmethode het best bij jou past. De onderwerpen die hierbij aan bod kunnen komen zijn: het leren spelen van de liedjes die je graag luistert, de verschillende technieken om het instrument te bespelen, het leren van muziektheorie en improvisatie, aandacht voor timing en sound en het leren lezen van notenschrift en leadsheets. Ben je van plan om te gaan studeren aan het conservatorium? Ook dan kan je bij mij terecht. We kijken samen naar je speelniveau en kennis over muziektheorie en maken vervolgens een plan om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je praktijk- en theorie-toelating.

Zelf ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in Utrecht en speel ik als bassist bij verschillende bands en artiesten. Ik hou van het spelen van alle muziekstijlen, en ik vind het heel erg leuk om les te geven. Het enthousiasmeren van leerlingen en het kunnen overdragen van kennis geeft me veel energie.

Maak gerust een afspraak voor een proefles; deze is uiteraard geheel vrijblijvend. Hopelijk tot snel!!

Aanbevelingen van Marijn W.

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 1 review

Hans C.
- Buitengewoon vriendelijk - Buitengewoon helder in zijn uitleg - Veel inzet

Marijn tags

Geeft les aan kinderen vanaf 12 jaar

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder