Monica K.

Bevoegd docent in Saxofoon, Blokfluit, Saxophone, Recorder

Biedt online lessen aan.

Bevoegd docent in Saxofoon, Blokfluit, Saxophone, Recorder

Biedt online lessen aan.
Vanaf 19,24 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 10% korting op een strippenkaart.

Locatie

Bij docent:
3261AD Oud-Beijerland

In repetitieruimte:
3264AL Nieuw-Beijerland

Biedt online lessen aan.

Over Monica K.

Altijd al eens saxofoon willen spelen, maar heeft u nooit de stap durven nemen? Of is uw zoon of dochter enthousiast geraakt na het zien en horen van een saxofonist?
Als saxofoondocent houd ik me graag bezig met de wensen van de leerling. Wanneer u geïnspireerd bent geraakt door een muziekstijl waar de saxofoon een rol of solo in vertolkt kan ik u daarbij helpen. Andere aandachtspunten kunnen zijn: het verbeteren van technische vaardigheden (zoals ademsteun, embouchure en vingervlugheid), leren spelen van notenschrift of leren improviseren. Daarbij kunnen we op zoek naar een backingtrack of begeleid ik de leerling door middel van een piano of keyboard.

Wilt u zich verder ontwikkelen in stijlen als pop, jazz of klassiek? Dan zou ik u kunnen helpen bij deze ontwikkeling. Plezier en gevoelsbeleving door middel van muziek staan in mijn lessen centraal.
U bent nooit te oud om te beginnen, alleen is het voor de jonge muzikanten fijn om groot en sterk genoeg te zijn om het instrument goed vast te kunnen houden, waardoor een startleeftijd vanaf ongeveer 10 jaar of ouder wenselijk is. Indien de leerling jonger is, kunnen we beginnen met blokfluitlessen.

Over mijzelf

Ik ben een veelzijdige saxofonist die zich in vele muziekstromen thuis voelt. Bigband’s, coverband’s, met dj’s, jazzcombo’s en in musicals. Kernwoorden zijn passie, betrouwbaarheid en ik zie mijzelf als een waardevolle muzikale aanvulling. Voordat ik aan het conservatorium ben begonnen, ben ik afgestudeerd als pedagoog. Deze kwaliteit kan ik goed gebruiken als docent saxofoon. Fusion, Funk, Jazz, Bossa, Soul en popmuziek zijn stijlen waar ik ervaring mee heb.
Projecten van het Conservatorium Haarlem waaraan ik heb meegedaan: Berget Lewis (2014), Roel van Velzen (2015) en Ali B (2016). Momenteel speelt ik in Musical ‘de Marathon’ welke door het hele land in theaters is te zien.

  •  Monica K. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Monica K.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Monica op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen