Voldoen Menno B.

Om

Instrument
Basgitaar, Bas, Elektrische bas, Gitaar
Plaats
Online. Almere. Bij leerling.
Reactietijd
3 uur. en 33 min.

Over Menno B.

Beste muziekliefhebber, leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik zal beginnen met mij even voor te stellen. Ik ben Menno en speel sinds mijn 14e basgitaar. Ik ben begonnen als ieder ander met een simpel goedkoop basgitaartje een versterkertje en ben maar gaan proberen mee te spelen met mijn favoriete nummers. Ik vond de grooves heerlijk en kon erg genieten van die ritmische diepe noten.

Uiteindelijk is dit steeds meer gaan groeien tot een grote passie van mij. Een zodanig grote passie dat ik in 2018 ben begonnen met studeren aan het Conservatorium van Rotterdam om als fulltime muzikant door het leven te gaan. Deze studie heb ik inmiddels succesvol afgrond. Ik heb in mijn jaren van spelen gespeeld in groepen met erg veel verschillende stijlen. Van Jazz, Latin en Flamenco tot Gospel, Pop/Rock en Worship muziek. Ik heb een erg brede interesse en ben altijd opzoek om nieuwe dingen in de muziek te ontdekken. En dit hoop ik ook met jou als student te doen.

Ik heb ook de nodige ervaring op "normale" gitaar. Beginners kan ik hier ook les in geven.

De lessen zullen geheel op de student afgesteld zijn. Iedereen is anders, zit op een ander niveau en heeft andere manieren om gemotiveerd te leren. Afhankelijk van wat jij als student wilt, gaan we kijken naar waar ik jou bij zou kunnen helpen. Hier komt muziektheorie bij kijken, techniek, maar bovenal houden we het praktisch en leuk!

Mocht dit nou klinken als iets wat jij wel ziet zitten, kom dan een keertje kennismaken in een proefles. Tot dan!

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  1316VE Almere

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Vergelijkbare docenten

...