Vind de juiste docent door hieronder te zoeken

Pianoles in Amsterdam

Leer piano spelen in Amsterdam

Heb jij altijd al gedroomd om piano te leren spelen? Je bent niet de enige. Elke dag horen wij verhalen vanuit het hele land over dat pianospelen altijd een ambitie is geweest, maar het leren ervan nooit aan te pas kwam. Of het nou komt door de piano’s die op de treinstations staan of door een optreden dat je gehoord hebt en dat je altijd is bijgebleven, piano spelen is je bijgebleven. Nou, misschien is vandaag de dag! Muziekonderwijs.nl heeft een geweldig team aan piano leraren samengesteld in Amsterdam die gespecialiseerd zijn in het omtoveren van deze dromen tot waarheid. Neem een kijkje bij ons aanbod aan piano leraren in Amsterdam en neem je eerste les met 50% korting!

Pianoles voor kinderen in Amsterdam

Voor veel mensen is de piano het eerste muziekinstrument dat zij aan hun kinderen voorstellen. Wij van Muziekonderwijs.nl vinden dit heel logisch. De piano is namelijk een instrument die in alle muziekstijlen terugkomt. De piano kan als solo instrument gespeeld worden maar ook als samenspel instrument. Daarnaast is het leren lezen van muzieknoten bij het spelen van piano een stapje uitdagender dan bij andere instrumenten. Bij normale instrumenten lees je 1 lijn aan noten, maar bij de piano lees je er twee. Dit maakt het leren lezen van noten voor andere instrumenten in de toekomst makkelijker! Het aanleren van muzieknoten lezen aan kinderen is geen makkelijke taak. Onze pianoleraren in Amsterdam doen er daarom ook alles aan om dit op een leuke manier te doen. Zie het zelf, neem contact op met een pianoleraar en krijg 50% korting op de eerste les!

Professionele en betrouwbare piano leraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij van al onze piano leraren in Amsterdam en alle andere locaties een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij willen dat iedereen is onze community op een professionele manier pianoles krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen piano nodig?

Op lange termijn is het antwoord ja. Het is mogelijk om te oefenen op piano’s van andere, alleen is het dan moeilijk om te kunnen oefenen wanneer je maar wilt. De piano is een instrument die je pas goed onder de knie krijgt als je veel oefent. De grootste problemen bij de aanschaf van een piano zijn prijs, ruimte en geluidsoverlast. Als de kosten een probleem zijn, probeer dan een tweedehands piano te vinden. Aan de andere kant behoudt een piano waarde als deze is goede staat blijft. Dit betekent dat de piano als een investering gezien kan worden. Als ruimte en geluidsoverlast een probleem zijn, neem dan een kijkje bij de digitale piano’s. Deze zijn vaak compact en hebben ook een koptelefoon aansluiting. Dat betekent geen geluidsoverlast!

Interesse in het leren van een ander instrument in Amsterdam?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Amsterdam. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

  1. Gitaarles in Amsterdam
  2. Saxofoonles in Amsterdam
  3. Zangles in Amsterdam
  4. Drumles in Amsterdam

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek